Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, februari 05, 2005

Phantom of the Opera

Gisterochtend bouwde ik nog een sneeuwpop en vanmiddag zat ik lekker met een boek op de stoep voor het huis te lezen! Heerlijk, 15 graden en volop zon! Van mij mag de lente komen. De kinderen maakten ook gelijk gebruik van het lekker weer en speelden een spelletje basketbal op het plein. En Kai is vanmiddag met een vriendje een heel eind gaan fietsen.

Morgenavond hebben we hier een Superbowl feestje, dus ging ik naar Giant om nog wat snacks daarvoor te kopen. Het was er druk, maar zoals gewoonlijk kwam ik zo door de kassa rij heen door de Self Checkout te gebruiken. Ik kocht wijn en bier en dan moet je leeftijd gecheckt worden door iemand van het personeel. Die man zei heel vriendelijk, dat ik er eigenlijk te jong uitzag om alcohol te mogen kopen, maar vooruit. Yeah, right!

Er zijn zoveel mensen, die een Superbowl feestje geven, dat de hele winkel erop was ingesteld. Overal hingen speciale Superbowl ballonnen, vastgebonden aan een knijper, handig als decoratie.

Ook vond ik een schaal met fruit, dat al schoongemaakt en in stukjes gesneden was. Zo ook een soortgelijke schaal met in blokjes gesneden kaas. En tot slot een enorm chocolate chip cookie met Superbowl XXXIX erop in frosting. Ik hoef alleen de deksels er maar af te halen en klaar is Kees!

Katja en ik wilden al een paar weken naar de film "The Phantom of the Opera" en vanmiddag zagen we onze kans. Het was gezellig weer eens zoiets met mijn oudste dochter te ondernemen.

De film is een van de beste films, die ik in jaren gezien heb, en dat zegt heel wat! De scenes, het verhaal, de emoties, de muziek, het is allemaal even indrukwekkend! Superlatieven schieten te kort.

We hebben ademloos gekeken, het was zo intens! Toen het over was bleef het even heel stil in het theater, alsof iedereen even bij moest komen.

Toen we naar buiten liepen vroeg iemand hoe het was geweest. Ik had er even geen goede beschrijvende woorden voor. "Mooi" is niet genoeg, "betoverend" komt er dichter bij! Ik probeer Rick nu over te halen ook te gaan, zodat ik de film nog een keer kan zien.

De rest van de avond hebben het bordspel "Life" gespeeld. Eindelijk is Saskia ook oud genoeg om mee te doen! Heel gezellig zo als gezin bezig te zijn.

Sinds kort lees ik een blog van een Amerikaanse soldaat in Irak, me door Annemiek aangeraden. Ik vermeld het hier ook, want ik vind het persoonlijk heel interessant te lezen hoe iemand het leven daar meemaakt. Het is toch vaak anders, dan wat je in de media hoort en ziet.

0 reacties: