Ons pleintje nu:

vrijdag, maart 05, 2010

Inpakken

Vrijdag

Na Sharons klas en twintig minuten op de stairmaster, wil ik er met Cosmo op uit. Het is schitterend weer, maar er staat nog steeds een heel koude wind. De lentetemperaturen laten dit jaar echt op zich wachten!

Van Sharon hoorde ik, dat het W&OD pad in de richting van Falls Church helemaal schoon is gemaakt. Dat is de tegenovergestelde richting, dan die ik meestal neem, en ik heb wel zin om eens een ander stuk te lopen.

Dit stuk is wel veel stedelijker en ik moet een aantal grote wegen over. Veel wilde dieren zul je hier ook niet tegenkomen, al zie ik wel een hele familie Blue Jays. Prachtige blauwe vogels, helaas heb ik alleen mijn kleine fototoestel mee en daarvoor zijn ze te ver weg. Het is in elk geval weer even lekker uitwaaien.

Als ik de cul de sac weer inrijd, zien we Leah en Diego. Cosmo wordt helemaal wild, want hij heeft zijn vriendje sinds januari niet gezien. Terwijl de honden ravotten, kletsen Leah, mijn buurvrouw Lorraine en ik bij. Leah zal niet lang blijven, ze vertrekt morgen alweer naar Zuid-Californie (de reis, die Katja eerst ook zou gaan maken).

Diego blijft dit keer wel langer, want Leah neemt hem na de spring break voorlopig niet terug naar school. Leuk voor Cosmo en voor Kai, die dan weer wat extra's kan verdienen met Diego uitlaten.

Aan het einde van de middag komt Katja ook weer thuis. Ze heeft heel wat verkeer gehad onderweg, want niet alleen Virginia Tech, maar ook James Madison University, die op dezelfde route ligt, heeft vandaag vakantie gekregen.

Voor de verandering heeft Saskia geen logeerpartij en Kai geen concert, dus we kunnen met zijn vijven gaan eten. De keuze valt op Outback Steakhouse, waar we al lange tijd niet zijn geweest.

Natuurlijk moet er een bloomin' onion worden gedeeld, al krijgen we daar met zijn vijven nog niet eens de helft van op! Ik zondig ook met een paar stukjes, maar wat is dat machtig! Als "hoofd"gerecht bestel ik het ahi tonijn voorgerecht, dat met een lekkere wasabi dressing komt, en de gestoomde groentes (zonder boter, waarom ze hier overal boter op groente willen doen ontgaat mij nog altijd).

Terwijl Kai naar de bioscoop gaat om Alice in Wonderland te kijken, kijken Rick en Katja "The Box", een te enge film voor mij (zij vinden hem ook niet zo goed). Ik vermaak me met HGTV. Hun programma's over huizen zoeken vind ik als enige in de familie leuk.

Zaterdag

Na een gezellig ontbijt met zijn allen vertrek ik naar Anytime. Eigenlijk wil ik net als vorige week Julie's resist-a-ball klas doen, maar Sharon blijkt die vandaag over te nemen. Gisteren deden we ook al van alles met de bal, dus ik besluit de stairmaster dan maar weer op te zoeken.

Die is bezet, net als de meeste andere machines. Als het druk is, is deze fitnessruimte eigenlijk te klein. Ik kies zolang maar de enige nog open fiets. Gelukkig is de man op de stairmaster snel klaar en verhuis ik daarheen. Na zo'n veertig minuten afzien vind ik het genoeg.

Thuis komt Rick net terug van een wandeling met Cosmo. We gaan samen even naar Safeway om wat ontbijtrepen voor Katja en mij morgenochtend te kopen.

Dan is het tijd om in te gaan pakken. Heel vreemd om opeens zomerkleren uit te zoeken om mee te nemen. Ik was bijna vergeten, hoe die eruit zagen! Ook gaan de snorkelspullen mee en natuurlijk heel wat zonnebrandcreme.

Straks gaan Katja en ik onze nagels nog laten doen, want die moeten er weer goed genoeg uitzien om in sandalen te kunnen. Vanavond gaan we heel vroeg naar bed, want onze vlucht vertrekt morgenochtend om zes uur. Dat betekent om drie uur opstaan, gaap! We hebben er enorme zin in! Hopelijk hebben we in Mexico ook internet, zodat ik een verslag bij kan houden.

17 reacties:

Pascale zei

Alvast een goede reis toegewenst! Ik hoop dat jullie een hele gezelllige vakantie hebben.

Anja zei

Heel plezier met z'n tweetjes.
Ik hoop dat jullie mooi weer hebben.
Groetjes,
Anja L.

Karen aka Cloggie68 zei

Fijne vakantie in Mexico!! Puerto Vallarta doet mij nog altijd denken aan 'The love boat' :)

Larissa zei

Heel veel plezier in Mexico!!

Bianca zei

Goede reis en een super vakantie gewenst !

Annemiek zei

Heel veel plezier samen!

Anja zei

Goede reis en heel veel plezier samen met Katja in Mexico!!

Kristel Holsbeek zei

Fijne vakantie gewenst en goede vlucht!

Petr@ zei

Een hele fijne en zonnige vakantie gewenst! Geniet van het samenzijn met Katja.

HennyB. zei

Een hele goede reis gewenst en veel plezier in Puerto Vallarta. Lekker genieten met z'n tweetjes van zon, zee en strand......

Marjon zei

Een hele goede reis en heel veel plezier met zijn tweetjes in Mexico.

Petra zei

Ooooh, jullie zijn al weg. Heel veel plezier met elkaar, geniet van de zon en het samenzijn.

Sally zei

Een super tijd gewenst samen. Gezellig hoor.

Martin zei

Alvast een prettige vakantie!

Ik ben ook gek op de Blooming Unions van Outback Steakhouse, maar precies zoals je al zegt, dit is zo machtig dat je al vol zit voordat je eten komt. Ik probeer (en dat is best wel moeilijk) om er maar een paar stukjes vanaf te plukken, maar het is zo ontzettend lekker!!! lol

Margreet zei

Heel veel plezier!

Nicole zei

Heeeeeeeel veel plezier in Mexico met Katja!! Lekker genieten van elkaar en van de zon.

Vooral op dat laatste ben ik wel een btje jaloers. Het is hier wel zonnig, maar KOUD!! Ik wil ook zo graag weer lekkere temperaturen.

Cisca zei

Oooo, ik ben benieuwd. Heel veel plezier saampjes.
En haha, ik vind HGTV ook zo leuk. Maar de melkboer wil nooit meekijken...