Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, april 24, 2018

Een dag voor DRAAKJE

Jammer genoeg is het maar een sombere dag vandaag. Perfect dus om een lijstje van dingen, die allang gedaan hadden moeten worden, af te werken.

Rick voelt zich nog steeds belabberd en dat duurt, heel ongewoon voor hem, ook al meer dan een week. Na ons ontbijt vertrekt hij dus naar de Urgent Care waar ook bij hem een sinus infectie wordt geconstateerd. Zelfs meer dan een maand later ben ik nog niet helemaal beter!

Boven doe ik een uur cardio op de elliptical en ben blij dat tenminste weer vol energie te kunnen doen. Zoals altijd slaapt Orion lief aan mijn voeten. Na afloop maak ik me meteen klaar, laat Orion even uit en ga dan mijn lijstje afwerken.

Hier in Virginia moeten auto's niet alleen een algemene keuring krijgen ieder jaar, maar ook een emissie keuring. Daar is DRAAKJE vandaag voor aan de beurt. Gelukkig staat er bij de Shell verder niemand te wachten en na een kwartiertje is de van weer goedgekeurd voor twee jaar.


Het is ook hoog tijd voor een beurt voor de van dus ik rijd vervolgens naar Jiffy Lube. Behalve de olie verversen roteren ze de banden en doen nog een of ander vloeistof gerelateerd onderhoud. Dit duurt redelijk lang en ik ben blij dat ik voor twaalven kwam, want iedereen komt tijdens de lunch en opeens zit de wachtkamer vol.

Tegen enen is de van eindelijk klaar en ga ik naar huis om Orion op te halen. De schoonmaaksters komen vanmiddag en dan zou ik hem de hele middag in zijn bench moeten laten. Beter dus om hem mee te nemen zolang het nog niet te warm is.

Dat is het vandaag niet, slechts een graad of zestien en de regen is inmiddels gearriveerd. Op regenachtige dagen heb ik altijd zin in pho en zo ook vandaag. Bij Viet Aroma weet de serveerster al wat ik wil, wel zo handig. Zoals altijd is het weer heerlijk.

Mijn nagels moeten ook een beurt hebben en Mary maakt ze bij Pro Nails 3 weer mooi. Ik kies dit keer roze met roze glittertjes, leuk lenteachtig. Het regent flink als ik klaar ben en Orion heeft geduldig in de van gewacht.

Eerst dacht ik ergens met hem te gaan wandelen, maar het regent pijpenstelen. Dan ga ik maar in de auto lezen tot de schoonmaaksters klaar zijn. Orion slaapt lief want die vindt het allang best zolang ik er maar ben.
Het bos door de beregende autoruit, het wordt al flink groen

Pas na vijven vertrekken de dames, iets wat ik via onze Arlo webcam kan zien. Ik hoop nog steeds dat Rick een manier zal vinden om die boven dit blog te plaatsen. Het is altijd weer fijn om een schoon huis binnen te lopen.

Voor Rick thuiskomt maak ik de niet werkende ijskast verder leeg. Dat hebben we al grotendeels gedaan, maar er zijn nog allerlei dingen om leeg te gooien en in de recycling te doen. Ik kan niet wachten tot we vrijdag die nieuwe ijskast krijgen!

Rick komt thuis met een stoot medicijnen. Hopelijk helpen die hem. We bestellen makkelijk Thais eten. Intussen Facebooken we met Katja, die bij een bruidssalon is.

Haar oorspronkelijke jurk gaat het helaas niet worden. Hij zit nog altijd te strak en ze kan er niet eens in zitten. Natuurlijk is ze daar erg teleurgesteld over maar het belangrijkst is dat zij zich een mooie bruid voelt op haar grote dag.

Bij David's Bridal Salon vindt ze haar perfecte jurk! Misschien zelfs beter dan de eerste. Jammer dat we hier niet begonnen zijn want het prijskaartje is ook een stuk minder. Katja is dolgelukkig met deze jurk en die andere gaan we wel proberen te verkopen.

Gisteren was het honderd dagen tot de bruiloft! De tijd gaat snel!

4 reacties:

Anja L. zei

Wat fijn dat Katja weer een jurk heeft waar ze blij mee is!
Vrolijke kleur hebben je nagels weer.
Fijne woensdag!

Petr@ zei

Arme Rick. Hopelijk slaan de medicijnen snel aan.
Fijn dat Katja een andere mooie jurk heeft gevonden.

Sally zei

Vrolijke nagellak. En heerlijk als Orion zo rustig alleen blijft in de auto. Balen van die eerste trouwjurk zeg dus super dat ze nog wat anders gevonden heeft want ik begrijp dat het , wbt trouwjurken, kort dag is om nog te bestellen/maken.

Petra zei

@Anja - Een blije bruid is zo belangrijk!

@Petra - Hij is gelukkig prachtig

@Sally - Ja, zonde van het geld, die eerste jurk. Hopelijk kunnen we hem voor een redelijk bedrag verkopen.