Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, april 20, 2004

Het ergste is achter de rug! Ik heb nu een mondvol tijdelijke kronen en vullingen en over een maand worden die vervangen door permanente porceleinen tanden en kiezen. Bedankt allemaal voor het meeleven!

De procedure zelf was vrij makkelijk, voor ik het wist was ik onder zeil en niet veel later (voor mijn gevoel dan, het was 4,5 uur later) werd ik weer wakker gemaakt.

Het leek allemaal heel goed te gaan, tot ik 's middags opeens oncontroleerbaar begon te rillen (en het was nog wel 35 graden buiten!). Ik bleek hoge koorts te hebben, iets wat niet als bijverschijnsel op het blaadje wat Rick mee had gekregen werd vermeld. Ook had ik helse keelpijn, mijn mond deed niet eens zo'n pijn, mijn keel des te meer.

Al gauw schoot mijn koorts omhoog naar 39 graden en werd Rick erg nerveus. Dus hebben we de tandarts op zijn noodnummer gebeld. Die zei me een paar antibiotica doses tegelijk te nemen, het klonk (en voelde!) als bacteriele keelontsteking. Binnen een paar uur werkte de antibiotica, goddank en verminderden zowel de koorts als de keelpijn.

Enfin, het ergste is over, ik kan weer opzitten en dus ook aan de computer. Het is vreemd zo twee dagen op bed te liggen, ik kan me de laatste keer dat dat gebeurde niet herinneren! Ook weleens lekker, moet ik toegeven, helemaal niets te hoeven.

Intussen is het buiten prachtig, want alle bomen zijn door het warme weer uitgekomen. In onze achtertuin alleen bloeien witte, roze en paarse bloesems, een genot om naar buiten te kijken! Ik hoop binnenkort de tijd te krijgen er eens op uit te gaan en foto's te nemen, hoewel het weer slechter gaat worden.

0 reacties: