Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, april 01, 2004

Het blijft maar te koud voor de tijd van het jaar en het heeft vandaag de hele dag geregend. Helaas heeft dat ook effect op mijn spieren en heb ik nogal wat pijn. Ik zal het vanavond kort houden, want ik ga heel vroeg naar bed.

Katja heeft vanochtend een succesvolle Aprilgrap uitgevoerd. Gisteravond heeft ze heel professioneel uitziende backstage passen gedrukt voor One Tree Hill, een tv show waar haar vriendinnetje Leah helemaal gek van is. Vanochtend in alle vroegte is ze naar buiten geslopen om die in de krant te steken.

Leah brengt ons de krant altijd, als ze Katja komt ophalen. Rick speelde helemaal mee en liet de krant "vallen", waardoor de tickets eruit vielen. Om half zeven vanochtend werd de rest van de familie gewekt door Leah's enthousiasme.

In de schoolbus heeft Katja ook gauw kaartjes aan een ander vriendinnetje gegeven, zodat het leek of de Washington Post ze uitdeelde. Leah was zo opgewonden, dat Katja het maar beter vond haar gauw uit de droom te helpen. Ze zijn er nog niet over uitgepraat.

Na het oefenen vanochtend ben ik gauw naar Shoppers Food Warehouse gerend om wat Paas mandjes en vulling te kopen. Op Paas ochtend is de Paashaas geweest en staat er naast de bedden van de kinderen een mandje met chocolaatjes en een knuffeldier. Omdat we pas de zaterdag voor Pasen weer laat thuis zullen zijn, vond deze Paashaas het beter alvast voorbereid te zijn.

En we moeten allemaal maar veel walnoten eten, want de FDA heeft besloten, dat die zich voortaan goed tegen hart- en vaatziekten mogen noemen. Yum!

0 reacties: