Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, april 02, 2004

Het heeft vandaag weer de hele dag geregend, heel ongewoon, zo'n lange periode zonder zon. Het schijnt morgen weer op te klaren, maar wij vertrekken al om 10 uur naar Dallas, dus dat zullen we hier niet zien. Daar zal het wel een stuk warmer zijn, heerlijk!

Hoe het komt weet ik niet, maar de dag voor een reis bedenk ik me altijd opeens, dat ik toch nog heel wat nodig heb. Zo ook vanochtend. Dus na het oefenen en de hond naar de kennel brengen gauw "errands" gaan doen. Eerst naar CVS, want in Texas staat die zon al sterk aan de hemel en dus zal er zonnebrandcreme nodig zijn. En kauwgom voor in het vliegtuig.

Toen ik weer in de auto zat, bedacht ik me, dat de kinderen altijd, ondanks maaltijden voor het in het vliegtuig stappen, honger krijgen. Gelukkig was 7 Eleven precies op mijn weg en die hebben elke snack, die er maar te bedenken valt.

Katja en Saskia hadden geen leesvoer meer, dus op naar Borders. Die winkel is voor mij gevaarlijk, want voor ik het weet ben ik er uren in zoet. Overal staan stoelen, waar je heerlijk de boeken of tijdschriften kunt gaan lezen. Of je kunt luisteren naar hun cd's. Ik moest me dus echt bedwingen en heb slechts een boek voor mezelf gekocht. Katja is op het moment dol op V.C. Andrews, die onder "horror" staat, brrr, niet mijn genre!! Wel een grappig detail, dat deze wereldberoemde schrijfster een Virginian is. Saskia leest graag mysteries, dus vond ik daar voor haar ook een paar leuke.

De volgende stop was AAA, de Amerikaanse ANWB. Daar kun je met een lidmaatschap gratis tourboeken en kaarten ophalen van het gebied wat je gaat bezoeken. Gewapend met een tourboek voor Texas en kaarten van Texas, San Antonio en Dallas verliet ik het reisbureau weer. Ik had bijna voor AAA gewerkt, toen ik nog reisagente was, maar hun salaris was veel lager dan de rest van de industrie bood. Iedere keer als ik daar kom vraag ik me af of de medewerkers nog steeds zo onderbetaald zijn.

Hongerig geworden stopte ik bij Whole Foods (ja, dat is mijn favoriete supermarkt) voor een meergranen sandwich met pepperjack kaas, ham, spinazie, worteltjes en tomaten. Die ging er heel goed in!

Eindelijk was het tijd om naar huis te gaan en in te pakken. Dat heeft altijd nog heel wat tijd nodig, want ik pak voor 4 mensen (Rick doet het gelukkig voor zichzelf). We zijn intussen wel georganiseerd genoeg, dat we een standaard paklijst hebben.

Nu is het wat mij betreft klaar en morgen vertrekken we dus in alle vroegte. Ik neem mijn computer mee en hoop daar een blog bij te kunnen houden. Als dat niet lukt zullen we 10 april thuiskomen en zal ik het later schrijven.


0 reacties: