Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, mei 02, 2004

We zijn voor het eerst dit seizoen onder een "severe thunderstorm watch"! Spannend altijd: de kans op een serieus onweer, het kan flink huishouden, een spectaculair gezicht. Minder leuk vind ik de tornado warning die even ten zuiden van ons nu speelt. Een "warning" betekent, dat het er echt is, terwijl een "watch" betekent, dat de mogelijkheid bestaat dat het komt. De radar ziet er geel en rood uit, dus binnen het uur zullen we wel in een "warning" zitten.

Gauw maar even schrijven, dus, want soms valt tijdens een onweer de stroom uit. Omdat onze electriciteit ondergronds loopt gebeurt dat bij ons minder vaak, dan bijvoorbeeld bij mijn vader, die regelmatig in het donker zit.

We hebben een heerlijk rustige zondag achter de rug. Kai ging voor het eerst in zijn leven babysitten. Een kennis ging in Washington een 5 kilometer race rennen en haar man moest ook ergens heen, dus paste Kai op hun 2 en 7 jarigen. Hij is best een verantwoordelijke jongen voor zijn leeftijd, maar ik vond vroeger 12 jaar nog te jong om op te passen. Veel andere ouders hebben er echter geen moeite mee.

Katja had een extra gitaarles vanmorgen. Dat is hier toch altijd wel opvallend: hoe er door velen op zondag door wordt gewerkt. Het mag dan een religieuze maatschappij zijn, alles gaat op zondag gewoon door. Winkels zijn open en lessen worden dus ook gegeven. Toen ik nog werkte als reisagente moest ik ook regelmatig op zondag present zijn.

Verder hebben we van het heerlijke weer genoten en heb ik mijn Texas foto's eindelijk online gezet en hier de familie foto's. Rick heeft vanavond heerlijk gegrild: steak en hot dogs voor de kinderen.

Onze geliefde katten hebben hun jachtinstinct vannacht laten werken en een molletje voor ons gevangen, dat lag vanochtend dood op het terras. Een prima cadeau, maar Rick mocht het van mij verwijderen.

Nu kijken we een heel leuk programma, Extreme Home Makeover, waarbij het huis van een familie, die een hele moeilijke tijd heeft doorgemaakt, helemaal wordt opgeknapt.

0 reacties: