Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, februari 21, 2004

Heb net de film "Lost in Translation" zitten kijken met Bill Murray. Een goede film, hoewel ik het einde raadselachtig vond. Hij toonde goed aan hoe verloren je je in een totaal andere cultuur kunt voelen.

Er is een poll uit over het "borst van Janet Jackson" incident. Gelukkig blijkt daaruit, dat het merendeel van de Amerikanen doodnormaal is. Het zijn de conservatieven in de regering, waaronder het zoontje van Colin Powell (hoofd van de Federal Communications Commission), die er zo overdreven op reageerden.

Diezelfde conservatieven hebben er nu voor gezorgd, dat een stel heel populaire radio shows voorlopig uit de lucht zijn. Waaronder de Howard Stern show en de Don and Mike show, zij zouden te veel aanstootgevende taal gebruiken. Dit zijn de zogenaamde "shock jocks" wiens programma's compleet op shockvalue gebaseerd zijn. Logisch dus, dat daar nogal eens wat minder begeerlijke taal wordt gebruikt. De FCC wil dat nu allemaal indammen. Waar blijft de "freedom of speech"? Dit zal nog wat worden!

In San Francisco blijven de gay marriages maar doorgaan, zelfs nu gouverneur Schwarzenegger zich ertegen heeft uitgesproken. Ik hoop zo voor die mensen, dat ze niet straks teruggefloten worden! Ik vind het hele protest ertegen idioot, wat heeft een gouverneur of president er nu mee te maken als een stel dat al jaren samen is, wil trouwen, man, vrouw of zelfde sexes?!

Nog een groot nieuws gedoe: Ralph Nader gaat morgen bekend maken of hij weer voor president gaat meedingen. Veel Democraten zijn daarover in paniek, want Nader werd veelal de schuld gegeven van het verlies van Gore. Mij lijkt het wel leuk als hij weer meedoet, brengt groot leven in de brouwerij. Hoe meer ik over hem te weten kom, hoe minder ik Kerry in het Witte Huis wil zien. Volgens mij is het daarom, dat zoveel mensen niet stemmen hier, niet omdat ze niet geinteresseerd zijn, maar omdat ze gewoon niet weten voor wie te stemmen. Wie kies je nou uit twee kwaden???

Het was vandaag weer prachtig weer, maar helaas niet zo warm als gisteren. Ik was juist aan dat lenteweer aan het wennen! Maar ja, we moeten nog een maand wachten voor het werkelijk lente is. Ik kan niet wachten tot de prachtige kersenboompjes gaan bloeien in Washington!

Nu ben ik een of andere vage kwis op BVN aan het kijken. Hoe die zender zich "het *Beste* van Vlaanderen en Nederland" kan noemen is me een raadsel! Dat beste is niet al te best in ieder geval.

0 reacties: