Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, februari 11, 2004

Ik moet toegeven, dat naarmate de week zonder Rick vordert, ik steeds moeier word. Het helpt natuurlijk niet om 's nachts constant wakker gemaakt te worden door kinderen en dieren. De reden, dat ik dit hier schrijf, is dat ik bijna te moe ben om een samenhangend verhaal te schrijven vanavond. Nou ja, mag vast ook wel eens.

Valentijnsdag is in ieders gedachten. Alle reclames op tv gaan erover, de winkels hebben "sales" voor Valentijnsdag en iedereen vecht om tafeltjes bij de populairste restaurants.

Nog twee nachten en dan zit ik in de trein naar New York. New York blijft voor mij een magische stad, hoe vaak ik er ook geweest ben. Omdat we bij een heel goed restaurant gaan eten en ik natuurlijk 100% vrouw ben en "niets" in de kast heb hangen, maakte ik mijn hele dag vrij (Saskia was tot 5 uur op school) en ging winkelen bij Tysons Corner.

Ik besloot mezelf eens helemaal in het nieuw te steken top tot teen, onder en boven. Daarvoor ging ik ten eerste naar Victoria's Secret. Dit is een enorme lingeriezaak. Ik schrijf erover, niet omdat ik zo nodig aan de grote klok wil hangen, dat ik nieuw ondergoed nodig had, maar omdat het een hele ervaring was. De winkel was tot de nok toe gevuld met klanten. Heel ongewoon, op een doordeweekse dag. Maar wat nog ongewoner was, was dat meer dan de helft van de klanten mannen waren! Op zoek naar de perfecte outfit voor hun geliefde. En Victoria's Secret voldeed maar wat graag, met allerlei rode, kanten, zijden en andere sexy nachtkleding en ondergoed. Ik heb mijn ogen uitgekeken!

Na de hele mall afgelopen te zijn, slaagde ik verder voor alles bij Hecht's: 2 jurken halve prijs, maar perfect (want rood!) voor Valentijnsdag, een paar rode schoenen en wat oorbellen.

Vanavond hebben de kinderen en ik bij "ons" Japanse restaurant gegeten. En nu is het bedtijd, ik hoop op een ongestoorde nachtrust!

0 reacties: