Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, februari 10, 2004

John Kerry heeft ook hier in Virginia gewonnen. Hoewel hij als "mijn kandidaat" eruit kwam in de test op PresidentMatch.com, besloot ik toch bij mijn keus van John Edwards te blijven. Ik blijf ook hopen, dat Edwards nog een wonder kan verrichten, want het lijkt er echt op, dat Kerry het Democratische ticket in zijn broekzak heeft. Als dat zo is, hoop ik, dat Edwards terugkomt van zijn eerdere verklaring, dat hij geen vice-president zal worden.

Hier in Virginia horen we dagelijks een heel interessante (vermakelijke) reclame op de radio van onze vriend, de Democratische kandidaat Lyndon LaRouche. Wat? Je hebt nog nooit van hem gehoord?? Hij is ervan overtuigd, dat hij de Franklin D. Roosevelt van onze tijd is. De media nemen hem duidelijk niet serieus, want je hoort nooit over hem, behalve in zijn eigen reclamespotjes. Hij heeft het vooral niet op met Dick Cheney (hee, iets waar ik het met hem eens ben!). Hij was wel een keuze op mijn computermonitor vanmiddag bij het stemmen. In Virginia is er een "others" categorie, die 1% van de stemmen kreeg, dat is hij dus. LaRouche is voor mij de Democratische equivalent van Pat Buchanan, de Republikein met radicaal rechtse ideeen, die tijdens de vorige verkiezingen meedeed.

Behalve het stemmen kreeg ik vandaag ook de reparatieman voor onze gashaard hier. Op vrijdag brak zonder aanleiding de glasplaat terwijl Saskia voor de haard lag. Gelukkig viel alles de haard binnen, want al dat glas bovenop haar zou flink gevaarlijk geweest zijn. Helaas bleek het glas dat hij mee had niet het goede te zijn, dus nu hebben we nog geen werkende haard. Ik kreeg een eng verhaal te horen, dat als we hem zonder het glas zouden gebruiken, we allerlei gevaarlijke gassen de kamer in zouden krijgen! Dus draaide hij de gastoevoer af. Hij was wel ontzettend aardig en verontschuldigde zich enorm, dat hij het niet kon maken. Gelukkig is het even niet zo ontzettend koud, maar ik hoop toch, dat het voor volgende week gemaakt is, want dan gaat het weer diep vriezen volgens het weerbericht.

Vanavond hebben de kinderen en ik bij Glory Days Grill gegeten. We zijn oneindig gek op hun cheese fries met bacon, niet gezond, maar een enkele keer is dat ok en ze zijn om je vingers bij op te eten! Toe hebben we met zijn vieren 1 peach cobbler gegeten. Die zijn mijn achilleshiel van desserts, ik kan ze niet laten staan! Maar goed, dus, dat we daar maar een enkele keer gaan eten!

0 reacties: