Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, februari 06, 2004

Natuurlijk bleek de ijzel vandaag veel erger, dan voorspeld. Dus eerst zouden de scholen twee uur later opengaan en toen bleek, dat het om 8 uur nog spiegelglad was, gingen ze weer voor de dag dicht. Dit bleek een veel ergere ijsstorm te zijn, dan die van dinsdag. En hij gaat maar niet weg! Wat eerst rond 11 uur voorbij zou moeten zijn, blijft nu tot zeker middernacht doorgaan. Alles is bedekt met ijs en ijspegels.

Onze achtertuin is een ijsvlakte. Je kunt er niet meer lopen en achterin ligt er een nieuwe vijver, want alle ijsregen van vandaag kan door de bevroren sneeuw nergens heen. Het heuveltje naast ons huis is zo glad, dat Rick er gisteren, toen hij de vuilnisbakken terugzette, compleet vanaf gleed en niet mee naar boven kon komen!

Zoals hieronder te zien is, heb ik maar geprobeerd het mooie van dit alles te zien en te fotograferen. Het is wel een uniek gezicht, maar ik hoop, dat we morgen weer uit de voeten kunnen. En dat het volgende week droog blijft, want dan gaat Rick weer op reis!

Helaas is vandaag het ontzielde lichaam van het 11-jarige ontvoerde meisje in Florida, waar ik eergisteren over schreef, gevonden. Het geheel treft me erg, misschien omdat ik twee kinderen nabij die leeftijd heb, of misschien omdat haar ontvoering op een camera is vastgelegd. Wat vreselijk voor die familie! Ik heb er ernstig met de kinderen over gesproken. Ontvoeringen komen gelukkig niet veel voor, maar het is toch het beste als ze de regels nog eens bevestigd horen.

Dit weekend zullen de meeste Democratische presidentskandidaten in ons gebied zijn. Dinsdag zijn namelijk de voorverkiezingen hier. In Virginia mag iedereen meestemmen in de voorverkiezingen, je hoeft niet bij de Democratische partij te horen. Ik vind dat wel een goede regel en ga ook zeker stemmen, dat recht laat ik me niet meer ontnemen! Op wie ik ga stemmen heb ik nog niet helemaal bepaald, dus dat wordt lezen dit weekend!

Ik heb vandaag van Wunderground.com ook de gegevens over onze zonsopgang/ondergang en maansopgang/ondergang hier gezet. Zowel voor het plezier van mijn gasten als van dat van mijzelf, want nu kan ik gauw even zien, wanneer ik van de zonsondergangen kan gaan genieten. En vanavond zien we niets van de volle maan, natuurlijk!

Ik heb weer zin in het weekend! TGIF!



0 reacties: