Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, februari 12, 2004

New York City, here I come! I love New York! Jippie! Morgenochtend in alle vroegte zullen Rick en ik (als hij tenminste vanavond heelhuids en veilig thuiskomt) met de non-stop trein vertrekken en minder dan 3 uur later midden in New York uitstappen.

Vandaag heb ik weer een staaltje van uiterst goede klantenservice meegemaakt. Ik had voor Kerst van Rick een hartslag monitor gekregen, om tijdens het oefenen mijn hartslag bij te houden. Vandaag begon die opeens een vreemd geluid te maken en hij deed het verder helemaal niet meer. Nu wist ik, dat Rick hem bij Galyan's had gekocht, dus ben ik daar na het oefenen heengegaan. Ik heb uitgelegd, dat ik hem voor Kerst had gekregen en die man kon ook wel horen, dat het allemaal niet werkte zoals het hoorde, het was een heel irritante piep. Zonder er verder woorden aan vuil te maken pakte hij een nieuwe en nam de stukke terug! Hij kon zich voorstellen, dat ik die niet meer wilde! Wauw! Ik had geen bon of wat ook. Hij heeft er zeker een klant voor Galyan's bij gewonnen!

De media concentreren zich er opeens helemaal op of de staten wel of niet homo huwelijken zullen toestaan. De kranten staan er bol van. Een lesbisch stel trouwde vandaag in San Francisco om te protesteren tegen de wet hiertegen. In Massachusetts, waar het huwelijk net door de hoge raad is goedgekeurd, wordt in het congres hard gedelibereerd over hoe dat ongedaan kan worden gemaakt. Overal waar we kijken gaat het hierover. Ik vind het zelf een moeilijk onderwerp. Ik ben er helemaal voor dat homo stellen dezelfde rechten hebben als heteroseksuelen, zoals adopties, belastingen en dergelijke. Maar trouwen... ik weet niet. Washington telt een grote homoseksuele gemeenschap en onder mijn kennissen zijn heel wat homo's. We hebben het regelmatig over dit onderwerp en ik vind het interessant te melden, dat van degenen, die een vaste relatie hebben, niemand geinteresseerd is in trouwen.

Over trouwen gesproken, vanavond hebben we in "Friends" Phoebe in het huwelijk zien treden. Nog 5 afleveringen en die show is helemaal afgelopen. Ik zal ze missen, maar ik denk ook, dat ze op het juiste moment ophouden. Het wordt tijd, dat iedereen een partner vindt en ze leefden nog lang en gelukkig. Mijn stem gaat naar een huwelijk tussen Ross en Rachel, die twee dansen toch al jaren om elkaar heen.

Nu kijken we "The Apprentice", waarin verschillende mensen in competitie zijn om met Donald Trump te mogen werken. Wel een interessant programma, hoewel ik Donald Trump niet te pruimen vind.

Op maandag schrijf ik alles (nou ja, het meeste) over ons romantische weekend in New York.




8 reacties:

Anoniem zei

tramadol online overnight buy tramadol online for dogs - buy from online texas tramadol

Anoniem zei

buy ativan online lorazepam 1 mg n2 - high does ativan

Anoniem zei

buy tramadol tramadol 50 mg bluelight - buy tramadol online 100mg

Anoniem zei

generic tramadol online tramadol with valium high - buy tramadol online without prescriptions usa

Anoniem zei

buy ativan online ativan side effects eyes - uses of ativan 2mg

Anoniem zei

buy tramadol buy tramadol with mastercard - buy tramadol with american express

Anoniem zei

buy tramadol india tramadol online uk - tramadol 650 mg

Anoniem zei

tramadol online tramadol 50 mg is it a narcotic - buy tramadol echeck