Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, februari 24, 2004

Vandaag was het Shrove Tuesday oftewel Mardi Gras. In veel zuidelijke steden, waaronder de beroemdste New Orleans, wordt Mardi Gras met grote parades gevierd. Hier merk je er nauwelijks iets van, behalve dat het nationale pannenkoekenweek is. Maar vooral vandaag worden overal pannenkoeken gegeten. Er is zelfs een pannenkoekenrace bij de Washington National Cathedral.

Ik wilde eigenlijk vandaag met de kinderen bij IHOP (International House of Pancakes) willen eten, maar ik werd uitgenodigd bij een vriendin om pizza te komen eten en natuurlijk nam ik dat maar al te graag aan! Misschien dat ik op een van de komende dagen IHOP aandoe, hoewel ik moet toegeven, dat het een grote stap voor me is, laten we zeggen, dat het niet mijn favoriete restaurant is.

Saskia had vandaag een tandarts afspraak. We zitten dus wel in de tandartsen op het moment. Die van haar is een speciale kindertandarts, want ze heeft al heel wat gaatjes gehad in haar 8 jarig bestaan. Dat terwijl haar broer en zus al meer dan 10 jaar zonder gaatjes leven. Dit keer was het bezoek om de kiezen te "sealen", er wordt een goedje op gesmeerd wat verdere caries moet voorkomen.

Daarna gingen we naar Toys R Us, want er is dit weekend een verjaarspartijtje voor haar beste vriendinnetje en daarvoor moesten we een Care Bear kopen. Schattige beren vind ik die! Ik heb zelf de Funshine Bear en Saskia slaapt iedere nacht met de Bedtime Bear. Deze Care Bears waren heel populair toen ik pas naar de States verhuisde en maken nu een come back. Ik vind de cartoons ook heel leuk getekend.

Bij mijn vriendin Claudia aten we Domino's pizza. Wij kunnen hier kiezen uit 5 verschillende pizza restaurants die thuisbezorgen! Iedereen heeft wel zijn favoriet. Rick is dol op Domino's, terwijl ik hun pizza's nogal saai vind, er zitten ook niet veel "toppings" op. Pizza Hut is beter, vind ik. Maar mijn favorieten zijn Vocelli's en Joe's Place, daar kun je nog eens iets origineels bestellen! De vijfde keuze is Papa John's, een enorme pizza keten, die ook in Groot Brittanie te vinden is onder de naam "Perfect Pizza".

Er zijn hier zoveel pizza ketens, dat ik soms denk, dat de pizza meer Amerikaans, dan Italiaans is! Want je hebt dan ook nog Uno's, deep dish Chicago pizza en Bertucci's , die niet thuisbezorgen. En dan zijn er nog een heel stel lokale pizzeria's. Je zou iedere avond een andere pizza kunnen eten!

0 reacties: