Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, april 30, 2004

Het was vandaag weer een "picture perfect day", zonnig en warmer dan gisteren. Omdat mijn fiets bij de fietsenmaker was, pakte ik Ricks fiets, want natuurlijk kon ik niet binnen gaan zitten! Zoals ik gisteren al schreef is het W&OD pad iedere dag weer anders. Dit keer ben ik de westelijke kant op gefietst, die is meer in de natuur, naar het oosten rijdt je door vrij stedelijk gebied. Het betekent ook wel, dat er soms niemand op het pad is, wat me dan weer wat nerveus maakt, maar ach, het is vrij bewoond en klaarlichte dag, dus ik denk dan maar, dat ik spoken zie. Rick heeft een mijlenteller op zijn fiets en toen ik weer thuis was stond die op 18 mijl! Niet gek.

Op een gegeven moment tijdens mijn tocht sprong er een ree uit de bosjes en begon voor me op het pad te rennen. Ze rende ongeveer zo hard als ik fietste, dus ik reed een flink stuk vrij dicht achter haar aan. Mijn aanwezigheid deed haar niets, maar toen er een tegenligger kwam, rende ze het bos weer. Ik vond het wel heel bijzonder, zo alleen op dat pad met een ree als gezelschap!

Na een snelle douche ben ik mijn vriendin Claudia op gaan halen en zijn we met de honden in het bos achter haar huis gaan lopen. Ik kreeg mijn oefening dus wel! Brynna is dol op zulke wandelingen, maar ik kan haar niet loslaten, want dan gaat ze er als een pijl vandoor (er is ook een wet tegen loslopende honden). Claudia laat haar hond wel los, maar die is goed getraind. Bij Brynna is dat trainen nooit zo gelukt.

Nadat de honden wat gedronken hadden, nam ik Brynna mee naar Cox's Farm, een openlucht tuincentrum. Daar kocht ik grote geraniums voor bij de voordeur en wat planten om in het bloemenbed in de voortuin te zetten. Die bedden zijn zo groot, ik probeer ze al jaren met planten te vullen, maar dat lukt niet echt. Ik had graag langer rondgeneusd, daar, maar het was nogal warm buiten en ik was bang, dat Brynna het in de auto te warm zou krijgen.

Omdat het zulk heerlijk weer was, wilde Saskia in de sproeier rennen. Helaas was onze oude kapot, dus zijn we naar Toys R Us gegaan, waar ze een Spongebob sproeier vond. Natuurlijk was het al te koel om ermee te spelen toen we eenmaal thuis waren, dus hopelijk lukt dat vandaag.

's Avonds hebben we de Koninginnedag receptie van ambassadeur Vaneenennaam gelaten voor wat het was. We hadden geen zin helemaal naar Washington te rijden en voor de kinderen is er daar helemaal niets aan. In plaats daarvan nodigden de overburen de kinderen (en ons) uit voor S'mores op hun buiten haard. Altijd heel gezellig en nu nog leuk, omdat er nog niet zoveel muggen zijn.

0 reacties: