Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, oktober 11, 2017

Het midden van de week alweer!

Voor de verandering word ik eens door Snickers gewekt. Rick heeft de deur van onze slaapkamer open gelaten en opeens krijg ik een kattenkopje tegen mijn voorhoofd. Dit oude katertje kan Orion nog heel goed aan, want als die nieuwsgierig komt kijken krijgt hij een poot van Snickers tegen zijn neus.

Het is grappig wakker worden, dat zeker. Minder grappig vind ik het weer en mijn lichaam is het met mij eens. Het is bewolkt en miezerig en ik heb om de een of andere reden stekende pijnen in mijn heupen en rug. Hij is weer fijn.

Ik voel me als deze figuur

Rick heeft de koffie al gezet en ik bak weer een paar eieren. Eigenlijk zou ik zo terug naar bed willen gaan, maar dat is geen optie. Ik rijd naar Anytime Fitness en doe daar alvast wat cardio voor Sharon me komt halen.
Onderweg veel leuk versierde huizen

Veel energie heb ik niet maar na het halve uur heb ik toch het gevoel hard gewerkt te hebben. Ik moet zeggen dat Sharon altijd perfect weet wat ik aankan en wat niet. Na het halve uur dwing ik mezelf nog tot drie kwartier op de machines, maar zo intens als gewoonlijk lukt me niet.

Thuis loop ik een stukje met Orion, maar heb geen zin in een lange wandeling in de regen. Gelukkig is Mia buiten en rennen de honden weer lekker langs het hek. Ik mag die buurman helemaal niet, maar zijn hond is wel schattig met Orion.

Voor mijn lunch besluit ik naar Viet Aroma te gaan. Daar zie ik tot mijn genoegen dat het vrij druk is. Ik bestel een lunchbox met een Vietnamese loempia, die altijd zo ontzettend lekker is, en gegrilde garnalen met groentes en vermicelli. Het smaakt ontzettend lekker!

Op de terugweg rijd ik langs Rite Aid om medicijnen op te halen. Ik kom hier zo vaak dat ze mij al bij naam kennen. Eigenlijk wel erg, maar tussen Orion en mij heb ik heel wat pillen op te halen.

Om Orion wat vertier te geven neem ik hem mee in de van naar Petco. Jammer genoeg kan hij niet mee naar binnen vanwege zijn geblaf tegen mensen. Zo jammer, want Cosmo vond het hier altijd fantastisch met alle luchtjes.  Ik koop wat botjes in verschillende vormen en Orions Halloween kostuum.  Orion wacht geduldig in de van.

Na Orion weer thuis afgezet te hebben rijd ik door naar Lofty Salon. Daar kleurt Carmen mijn haar weer bij, iets wat hard nodig was. Ik heb besloten mijn pony uit te laten groeien dus die wordt dit keer niet bijgeknipt.

Met een net gekapt hoofd kom ik weer thuis. Daar wacht mijn Halloween kostuum van Amazon op mij. Het is weer eens iets heel anders dan ik voorheen heb gehad. Ik verklap de kostuums niet tot Halloween!

Rick komt thuis en weet dat ik na een pijndag erg kan genieten van Japans eten. We gaan aan de sushi bar zitten en krijgen een stuk zalm voorgeschoteld om te proberen. Een serveerster laat zien dat de wang daarvan het lekkerst is. Mijn sashimi en Ricks sushi zijn weer heerlijk en ook een genot voor het oog.

Morgen wordt het weer zulk weer en ik heb een rondleiding. Hopelijk valt het wat mee want in de regen is niets echt leuk. Maar ja, het is een Nederlandse dus wel aan wat regen gewend.

3 reacties:

Marion2 zei

Ontzettend ellendig om weer zoveel pijn te voelen.
Wel goed dat je dan toch een vast ritme met de sportschool hebt
en het lukt om dat te volbrengen.

Wel apart dat je geneesmiddelen voor dieren bij de gewone apotheek
kunt halen. Maar toch ook handig.

Nina zei

Afschuwelijk zo'n pijndag. Gelukkig dat sushi/sashimi dan helpt.
Hoe gaat het met Flapjack en Pig, of wonen die nuiet bij jullie nu Saskia weg is? Sterkte met de weeromslag. Succes met de rondleiding, hopelijk een betere dag voor jou met minder pijn.

Petra zei

@Marion - Ja,niet alleen handig, maar ook stukken goedkoper

@Nina - Het gaat goed met ze, Kaylee zorgt er goed voor.