Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, maart 08, 2024

Over een fraaie vrijdag

Vandaag staat er niets medisch op het programma, ook weleens lekker. Ik ben weer voor Rick wakker, maar blijf nog even liggen als hij op is gestaan. Ik heb altijd van alles te lezen op mijn telefoon.
De magnolia is bijna uit, maar helaas zit hij niet vol bloemen dankzij de "tuinman"

Zoals iedere vrijdag maak ik de paddenstoelen e.d. voor mijn ontbijt op. Deze week heb ik heel wat over, waarschijnlijk omdat ik woensdag niet thuis ontbeet. Het smaakt me zoals altijd vreselijk goed.

Mijn ontbijtcompagnon

Voor Rick naar beneden komt om naar Starbucks te gaan doe ik alvast wat cardio. Ik moet zeggen dat het stretchen gisteren me goed heeft gedaan. Ik heb meteen ook een veel positievere mening over StretchLab.

We gaan naar Starbucks voor onze koffies en iedere dag is die eerste slok van mijn nitro brew weer zo heerlijk! Op weg naar huis spelen we wat Pokemon Go. Rick is tegenwoordig fanatieker dan ik.

Terwijl ik mijn cardio afmaak komen er weer allerlei bezoekers op het deck. Een van de stoelen is een goede plek om even te rusten. Deze vrouwelijke cardinal en het rouwduifje zitten er allebei een tijdje. 


Na mijn drie kwartier cardio doe ik 25 minuten onderlichaam krachttraining. Dat gaat heel goed en daarna eindig ik mijn sporten met een stretchroutine van mijn app. Zo ben ik weer hard bezig geweest. 

Het is mooi en lekker weer en ik ga een wandeling door de buurt maken. Onderweg zoek ik naar een letter H voor mijn maandthema. Verder komen er steeds meer bloesems bij om te fotograferen. 





Om half een heb ik met Lois afgesproken te gaan lunchen bij Sweet Ginger. Ik bestel hun chirashi, die zo mooi wordt geserveerd en de vis is heel vers. Lois en ik hebben elkaar alweer een tijdje niet gesproken en voor we het weten is er meer dan een uur voorbij.

Voor we afscheid nemen lopen we nog even naar The Fresh Market waar we beiden wat dingen vinden om mee naar huis te nemen. Deze supermarkt heeft weer net iets andere producten dan Giant en Whole Foods. 

Het loopt tegen drieen als ik weer thuis ben. Ik moet allerlei formulieren invullen voor mijn dokter en Orions dierenarts volgende week. Verder werken Rick en ik aan onze belastingen, die naar het bedrijf dat ze uitrekent moeten. 

Voor het avondeten gaan we naar een nieuw Koreaanse bbq restaurant, The Qui. We gaan vroeg zodat we verzekerd zijn van een tafel. We hebben bulgogi, garnalen, kip en meer en kimchi als bijgerechten. Het is allemaal ontzettend lekker en zeker genoeg eten. 

Thuis maakt Rick een alcoholvrije Moscow mule voor mij. Die is zo lekker en ik mis de alcohol helemaal niet. Allemaal een heel fijn weekend gewenst!

6 reacties:

Anja L. zei

Wat fijn dat het stretchen goed is gegaan.
Wij zijn gisteren ook bezig geweest met papieren voor de belasting, nog een ding aanpassen en dan kunnen we maandag de aangifte in orde maken.
Fijn weekend!

Petr@ zei

Fijn dat je de volgende dag merkt dat het stretchen geholpen heeft. Als dat zo blijft is het in elk geval geen weggegooid geld geweest.

Anoniem zei

Wat ziet dat bordje er weer verrukkelijk uit. Om het water van in je mond te krijgen.Gezellig die uitlopende bomen en struiken. Bij mij aan de overkant heeft het ziekenhuis diverse perken met tulpen,narcissen en crocussen. Bij de ingang van de flat staat de forsythia in bloei.
Laatst voor mijn verjaardag een paar plantenbakken gekregen met blauwe druifjes,viooltjes in combinatie met madeliefjes en een met scheefbloem. kleine witte bloemetjes. Een heerlijk voorjaar gevoel.
Fijn weekend.
Wil

Anoniem zei

Fijn dat het stretchen onder begeleiding van een vrouw nu wel goed is gegaan!
Geweldig, al die bloesems, echt een voorjaarsgevoel geeft dat he.
Vandaag hadden we ook een lekker zonnetje hier, en wij hebben heerlijk gefietst…, wel met de winterjas nog aan hoor
Fijn weekend!
Carla

Petra zei

@Anja - Doet iedereen in Nederland zijn belastingen zelf? Het is hier zo gecompliceerd dat er speciale bedrijven voor zijn.

@Petra - Inderdaad, misschien hoef ik het niet op te zeggen. Nog even aanzien hoe het verder gaat.

@Wil - Ja, al die kleuren, heerlijk.

@Carla - Vandaag plensde het, maar gelukkig is het hier meestal maar een dag.

Anja L. zei

Veel mensen vullen zelf hun biljet in, het meeste is zelfs al ingevuld maar het is altijd goed om te checken of het ook klopt.
Wij laten het invullen omdat we lang geleden een fout hebben gemaakt en dat wil ik niet nog eens doen.