Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, maart 26, 2024

Over een gezellige lunch


De afgelopen nachten sliep ik helemaal niet goed, maar vannacht heb ik dat helemaal ingehaald. Als Rick opstaat om vijf over zeven ben ik ook helemaal wakker en uitgeslapen. Ik blijf zoals altijd nog even in bed wat woordpuzzels doen en sta dan op.
De koffie staat beneden al klaar en ik maak mijn ontbijt. Wat smaakt het me toch iedere ochtend weer goed. Een heel stuk lekkerder dan de bak cereal met melk, die ik vroeger at. Dat zoete mis ik helemaal niet. 

Rick is vanochtend vroeger klaar dan gewoonlijk en we gaan onze koffies halen bij Starbucks. Dan heb ik nog een half uur voor mijn cardio voor ik naar personal training moet. Of althans dat denk ik.
Mijn Z themafoto vandaag

Als ik bij Sharons huis aankom is haar auto er niet. Ik denk nog dat ze misschien met een klant is, maar als er om tien voor tien nog geen teken van leven is sms ik Sharon. Met al het gedoe rondom mijn gezondheid was ik straal vergeten dat zij deze week in Arizona is!

Gelukkig woon ik maar vijf minuten bij Sharons huis vandaan en dus ga ik thuis maar verder met mijn elliptische machine en Scoop. Ik heb zoals altijd leuk uitzicht. De amaryllis bloeit en Rick maakte de foto van de duidelijk mannelijke eekhoorn. 



Na de nodige Griekse lessen maak ik me klaar voor de dag. Ik heb om twaalf uur afgesproken met Karen om bij Urban Hot Pot te gaan eten. Wat ik niet doorhad is dat het een uitnodiging was om te vieren dat ik gezond ben bevonden. Zo lief! 

Het is weer verrukkelijk, al eet ik beduidend minder dan Karen. Waar zij het allemaal laat en toch een goed figuur houdt is me een raadsel. Ik houd het bij vis en garnalen, shirataki noedels en verschillende groentes. 



Het is al na tweeen als ik thuiskom. Rick stelt voor een wandeling door de buurt te maken en daar ben ik zeker voor te vinden. Het is tot nu toe een vrij koele lente, maar dat maakt het goed wandelweer. 


Als Rick klaar is met zijn werk gaan we langs Walgreens om medicijnen voor Orion op te halen. Dan rijden we naar Whole Foods voor wat benodigdheden, maar vinden niets van onze gading om als avondeten te maken. 

We hebben beiden enorme zin in Indiaas eten en dat haalt Rick van Jaipur. Soms is Indiaas zulk heerlijk "comfort food". De kip van Jaipur is heel erg mals en lekker. Het is dus weer smullen geblazen.

Langzaamaan pak ik in en wordt de reis "echter". Ik had het helemaal in mijn hoofd dat ik niet zou kunnen gaan, dus het is weer even wennen. Het is zo'n gek idee dat ik over drie dagen aan de overkant van de oceaan zal zijn (en voor de tweede keer dit jaar dat uur voor de Zomertijd zal verliezen). 

5 reacties:

Anja L. zei

Ja, die foto is overduidelijk 😂
Wat een lief gebaar van Karen om je te trakteren. Sommige mensen hebben een jaloersmakende spijsvertering.
Grappig dat je nu weer een uur verliest als je in Zwitserland bent.
Fijne woensdag.

Tineke zei

Ik heb een witte amarillus in bloei, de bol heb ik overgehouden van vorig jaar en hem zelf weer in bloei gekregen.
goede vlucht naar europa toegewenst

Anoniem zei

Wat een heerlijk vooruitzicht,dat je nu toch op reis kan gaan en over een paar dagen in Zwitserland bent.
Ik wens je alvast een voorspoedige vlucht en heel veel plezier daar.
Groetjes
Carla

Petr@ zei

Balen dat je voor niks naar personal training bent gegaan. Gelukkig was het bij jou in de buurt.
Lief dat je vriendin je getrakteerd heeft op een lunch om te vieren dat je gezond bent.

Petra zei

@Anja - Ja, meestal zijn de eekhoorns vrouwtjes.

@Tineke - Vind ik altijd knap als mensen dingen opnieuw kunnen laten bloeien.

@Carla - Dank je wel!

@Petra - Ja, dat vond ik ook heel erg lief.