Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, maart 25, 2024

Over grote opluchting door een goede uitslag

Gek genoeg heb ik redelijk goed geslapen, maar sta heel erg gespannen op. Vandaag moet de uitslag van de stress test komen. Iedere keer denk ik dat het toch niets kan zijn, maar die calcium score is heel erg hoog. 

Beneden maak ik ontbijt en dan is Rick klaar met zijn douche en alles. We gaan Vienna in en halen onze koffies van Starbucks. Om de gedachten wat te verzetten spelen we daarna extra lang Pokemon Go.

Dan is het tijd voor Rick om aan het werk te gaan. Ik doe mijn cardio op de elliptische machine en de Scoop. Daarna stelt Rick voor een wandeling door de buurt te maken en dat doe ik liever dan een gewichten routine. 

Het is prachtig weer en ruikt gewoon naar lente. De vogels zingen en de bijtjes zoemen. Het is allemaal bijna idyllisch. 






Al gauw is het lunchtijd en ik heb nog niets gehoord. Ik maak mijn middageten met een blikje sprotjes, frambozen en bramen. Ik had opeens enorme zien in die laatste twee. 

Terwijl we eten krijg ik eindelijk een berichtje over de test. Alles is helemaal goed! Wat een enorme opluchting! Er staat zelfs dat ik in uitstekende conditie ben. Opeens komt de spanning eruit en ik tril helemaal. 

Onmiddellijk sms ik Maria dat we naar Zwitserland kunnen gaan! We hebben beiden nog niet eens aan inpakken gedacht. We hebben allebei die reis wel verdiend vind ik. Ik wil alleen nog weten wat die calcium score nu betekent voor de toekomst, maar dat kan ik tijdens mijn afspraak op 11 april wel vragen. 
De lente amaryllis is bijna uit

Na de lunch begin ik meteen met dingen klaar leggen en een lijstje maken. Als ik daarvan alles heb gedaan dat ik nu kan besluit ik naar Meadowlark Gardens te gaan. Daar is het druk vanwege hun kersenbloesems. 

Nu ben ik natuurlijk enorm verwend, want ik vind dat die niet halen bij de pracht ervan in Washington. Toch is het een mooie wandeling en ik neem natuurlijk ook wat foto's. Het rondje om de vijvers neemt ongeveer drie kwartier in beslag en dan loop ik terug naar de auto. 










Rick heeft vandaag een rustige werkdag en we maken nogmaals samen een wandeling. Dan rijden we even naar Walgreens om medicijnen op te halen. Het blijkt dat ze een recept voor Orions medicijnen niet hebben gekregen dus daar bellen we de dierenarts meteen over.

Om het goede nieuws te vieren bestel ik sushi van Sushi Koji. Ze hebben vandaag verse ankimo (zeeduivel lever) waar ik dol op ben. Dit restaurant is mijn favoriete sushi en sashimi restaurant. Hun vis is altijd zo vers!

En zo ga ik de avond in als een kerngezond mens. Wat is dit letterlijk een pak van mijn hart!

 

13 reacties:

Irene zei

Nogmaals van harte gefeliciteerd! Een hele opluchting!

Sonja zei

Gefeliciteerd wat een mooi bericht!

Reny zei

Ik ben zó blij voor je dat de uitslag goed was, kan me de opluchting heel goed voorstellen.

Anja L. zei

Wat een opluchting!
En nu lekker klaarmaken voor Zwitserland.
Fijne dinsdag.

Anoniem zei

Wat ontzettend fijn, Petra! Dan kan nu de voorpret voor Zwitserland echt beginnen!

Hartelijke groet,
Liesbeth

Anoniem zei

Wat een enorme opluchting dat alles goed is.Je kan je nu concentreren op je reis naar Zwitserland. Wanneer vertrekken jullie ?
Fijne dinsdag.
Wil

Anoniem zei

Wat fijn voor je!! Al kon ik me bijna niet voorstellen dat het niet goed zou zijn.
Veel plezier in Zwitserland!

Groetjes, Karin.

Anja zei

Wat een opluchting, fijn!!

Anoniem zei

Wat fijn dat de uitslagen goed zijn, dst is dubbel genieten dadelijk.

Lieve groetjes,
Suus

Tineke zei

van zo'n stress test krijg je veel stress.
Gelukkig goede uitslag.

Anoniem zei

Wat een enorme opluchting dat alles goed is.
Een pak van je hart…
En nu lekker gaan inpakken voor jullie reis naar Zwisterland.
Groetjes
Carla

Petr@ zei

Wat een opluchting! En ja, dan komen logischerwijs alle emoties los.
Nu lekker echt voorbereiden op Zwitserland.

Petra zei

@Allemaal - Dank jullie wel voor al het meeleven! @Wil - we vertrekken donderdagavond.