Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, december 24, 2003

Gisteren was het een abnormaal warme dag! Achttien graden! Vorige week schepten we nog 12 cm sneeuw weg en gisteren liepen we met korte mouwen! Rick en ik hebben flink gebruik gemaakt van het mooie weer, door in het park te gaan oefenen en Brynna vond het heerlijk weer eens zo'n lange wandeling.

De meisjes en ik zijn 's middags naar de nagel salon gegaan en hebben nu allemaal kerstwaardige nagels. Saskia's nageltjes zijn nog zo klein, maar toch speelde de specialiste het klaar er een heel piepklein sneeuwmannetje op de verven. Prachtig vond Saskia het!

Lauren kwam babysitten en Kai, Rick en ik gingen naar de Lord of the Rings- Return of the King film. Eerst nog champignon pizza gegeten bij California Pizza Kitchen, een restaurant keten met ongewoon "Italiaans" voedsel. Zo kun je Thaise pizza bestellen of Kung Pao spaghetti (Chinees gerecht met kip en pinda's). Echt de moeite waard voor een snel maar lekker gerecht.

We gingen naar een gloednieuwe bioscoop met 14 zalen en dan bedoel ik ook zaal! Gigantisch. De stoelen zaten heerlijk en er was een plaats om je drankje neer te zetten. Maar goed ook, want de Amerikaanse bioscopen kennen geen pauzes, dus het was een lange zit, drie en een half uur aan een stuk! Ik was nog blij, dat ik maar een keer naar de wc hoefde.

De film was prachtig, echt een episch gevecht. Ik vond wel het eerste deel het best, al dat gevecht mocht van mij wel wat korter duren. Maar het einde was prachtig en de film is zeer de moeite waard.

Toen we thuiskwamen vertelde Lauren, dat Saskia zich niet lekker voelde en helaas werd ze inderdaad vanochtend wakker met koorts. Geen griep, gelukkig, maar het plan was, dat Christine en Chuck hier Kerstavond zouden komen vieren en nu is dat niet zeker, want Saskia kan besmettelijk zijn. Nou ja, niet getreurd, dan maken we er een gezellige spelletjesavond van met mijn vader en de kinderen. Alleen blijven we vast wel met veel eten zitten, maar ja, dat is nu eenmaal.

Ik ben vanochtend veel te lui en moet nog oefenen, dus dat ga ik maar gauw doen. Ik ben altijd maar blij, dat ik hier een lopende band en gewichten heb (en een afzichtelijke boks pop), want het is vies weer buiten en ik heb geen zin om naar de sportschool te gaan!

Ik wens iedereen een heel gezellige kerstavond toe!

0 reacties: