Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, december 12, 2003

Poe, dat was me het drukke dagje wel, gisteren, ik heb nu (twaalf uur 's middags) pas tijd om te schrijven. Saskia had wel een fantastische verjaardag.

Het begon al vroeg, toen ze haar fel begeerde American Girl pop "Molly" mocht open maken. Die is het helemaal voor haar en ze wilde hem zelfs mee naar school nemen, maar speelgoed mee naar school mag niet.

Om half twaalf ging ik bij haar op school lunchen en deelde ze met veel enthousiasme de koekjes, die we de vorige avond hadden gebakken, uit. Ze was flink populair en merkte zelf ook op, dat sommige kinderen extra lief tegen haar waren, omdat ze nog een koekje wilden. De koekjes waren in ieder geval schoon op, dus dat was mooi.

Omdat Saskia daarna nogal hangerig werd en niet wilde, dat ik wegging en zei dat ze erg moe was, vond haar lerares het goed, als ik haar mee naar huis nam voor een dutje. Die had ze hard nodig, want ze heeft zeker een uur op de bank geslapen!

Ik maakte intussen de zakken met cadeautjes voor onze Leger des Heils "engeltjes" klaar. Zoals ik een paar dagen geleden al schreef hadden we vier engeltjes van de boom in de mall gehaald, twee jongens en twee meisjes. Op de engeltjes staat hun voornaam, leeftijd, kledingmaat en wat ze graag voor Kerst zouden willen hebben. Ik hoop, dat we in ieder geval 4 kinderen een fijne Kerst hebben bezorgd. Ik vond het hart verwarmend hoe onze kinderen bezorgd waren, dat we wel alles hadden gekocht wat ze wilden. Ik had voor een meisje make up gekocht (kinderspul) en Katja vond, dat we dat maar niet moesten geven, we wisten ten slotte niet wat voor religie of achtergrond zo'n meisje had en misschien mocht ze geen make up dragen. Ik had daar niet bij stilgestaan inderdaad en vond het goed doorgedacht van haar. Ik heb dus nog gauw even iets anders gekocht, voor het geval ze gelijk had. Ook al zien ze die kinderen niet in persoon, ze zijn toch "echt" genoeg voor ze om er om te geven, dat ze iets krijgen waar ze blij mee zijn. We lieten vier grote zakken vol cadeautjes achter bij de enorme kerstboom, waar toch nog zo veel namen in hingen :(.

Direct na school gingen we met 2 van Saskia's vriendinnetjes direct naar de mall. Na de angeltree zakken te hebben afgezet, gingen we naar de Build A Bear Workshop, waar Saskia's partijtje zou zijn. Dit was het absoluut meest stress vrije partijtje wat ik ooit heb gegeven voor de kinderen! Alles werd voor ons gedaan. De kinderen mochten een zwarte beer met een bruine snuit maken (van te voren door Saskia uitgekozen). De leidster deed het zo, dat ze zich geen moment verveelden, ook al was hun beer niet aan de beurt. Toen de beren gemaakt waren, gaven de kinderen ze een naam op een geboortecertificaat en mochten ze ieder een t-shirtje uitkiezen.

Daarna gingen we naar Haagen Dasz er vlak naast en kreeg iedereen een ijsje. Daar haalden de ouders (waarvan velen de gelegenheid te baat namen om gauw wat kerstinkopen te doen) de kinderen weer op en gingen wij voor het grote verjaarsdiner naar Rainforest Cafe. Jarenlang was Saskia bang daar, voor de animatronische apen en het onweer, dat om de zoveel tijd losbarst. Maar nu is het haar favoriete restaurant. Omdat ze jarig was kreeg ze een "Volcano" dessert en kwamen de obers "Happy Birthday" voor haar zingen. Dit doen ze in bijna elk restaurant, als je ze zegt, dat er een verjaardag is. Je krijgt dan een dessert van het restaurant en iedereen, die er werkt, komt om je tafel staan om je toe te zingen. Erg leuk!

Vandaag is het een rustige dag, expres, want het weekend wordt weer flink druk. Katja heeft vanmiddag haar school kerstdans, het thema is "Rock n Roll" en ze zag er erg leuk en Rock n Rollerig uit. Vanavond moet ze babysitten en wij blijven gewoon thuis.

Ik zag dat een paar mensen mij gevraagd hadden foto's uit de omgeving te laten zien. Ik zal eens zien wat ik heb en ze online zetten en ook wat vaker mijn fototoestel meenemen.

0 reacties: