Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, december 02, 2003

He, jakkes, ik haat het om ziek te zijn! Gelukkig gebeurt het maar weinig, maar als het zo is, verlang ik terug naar de goede oude tijd, dat ik zonder verplichtingen in bed kon kruipen en me door mijn moeder kon laten verzorgen! Dat herkennen anderen vast ook. Maar ja, als je volwassen bent is dat er niet bij. Ondanks, dat ik vanaf half 5 wakker had gelegen met keelpijn en een grieperig gevoel, moest ik er om half 8 toch echt uit. Vooral Saskia is een hele klus om klaar te krijgen voor school. Ze wil eerst niet uit bed, dan niet aankleden en uiteindelijk is haar ontbijt heel snel een chocolade Balance bar, terwijl we de deur uitrennen om nog op tijd te zijn. Ik voel me dan een ontaarde moeder, maar ze moet toch iets eten en er zitten tenminste vitamines in.

Vanochtend hadden we nog een avontuurtje onderweg naar school. Terwijl we liepen, zagen we een paar huizen verderop een hert de weg oversteken. Dat was al bijzonder, want hoewel hier veel herten zitten, zie je ze toch zelden in de tuinen (hoewel mensen wel klagen, dat ze hun azaleas opeten). En we wonen echt in een stedelijk gebied. We dachten, dat het hert wel weg zou rennen, maar toen we verder liepen, zagen we dat het heel rustig in een voortuin aan onze kant van de straat stond te eten. Toen we langs liepen, nog geen tien stappen ervandaan bleef het rustig staan en keek naar ons. Zelfs de aanwezigheid van Brynna deed het niets. De kinderen vonden het prachtig!

Verder heb ik toch wat boodschappen gedaan en verder wat thuis rondgehangen en nog wat versieringen aangebracht, o.a. "dennegroen" met lichtjes en grote rode strikken langs onze houten trapleuningen naar boven. Dat staat altijd zo feestelijk.

Ik zou morgen een Nederlandse email vriendin ontmoeten bij IKEA. Zij woont in Richmond (hier 2 uur vandaan) en we hebben allang geprobeerd bij IKEA een ontmoeting te regelen. Maar ik heb haar vandaag opgebeld om te zeggen, dat het beter zou zijn het naar volgende week te verschuiven, want anders zou ze met een saaie snotteraar zitten ;). Ze klonk superaardig aan de telefoon, dus nu zie ik er helemaal naar uit haar te ontmoeten! Het is altijd zo leuk om eventjes Nederlands te kunnen praten.

Maar goed, ik heb besloten, dat ik niet ziek kan zijn in deze tijd, dus ik ga morgen gebruiken om veel te rusten. Het weer is er ook echt naar, ijskoud met keiharde wind. Vannacht gaat het flink vriezen en voor het weekend wordt winterse neerslag voorspeld. Weg zijn de 20 graden dagen van midden november, snik! Maar heel stiekem moet ik toegeven, dat ik hoop, dat we weer een sneeuwerige winter krijgen, net als vorig jaar, als dat zo is investeer ik in langlauf ski's. Die wilde ik vorig jaar al kopen, maar ik was bang dat het dan prompt niet meer zou sneeuwen. Murphy's Law!







0 reacties: