Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, augustus 11, 2006

Supermoe

Het moest er natuurlijk van komen en Rick heeft helemaal gelijk, ik doe het mezelf aan. Maar vandaag is het terugslag dag. Pijnlijke vermoeidheid al vanaf het moment, dat ik mijn ogen open doe.

"Wat wil je dan?", zegt mijn wijze man, "Je gunt jezelf totaal geen rust, bent de hele dag in de weer met iedereen en nu heb je "downtime" en protesteert je lichaam tegen al die drukte."

Ja, maar... Die drukte is zo leuk en ik geniet er met volle teugen van! Ok, ik negeer de pijnen, die ik toch altijd voel en geef niet toe aan de vermoeidheid, die ook dagelijks aanwezig is. Maar waarom zou ik? Het leven is te leuk om bij die dingen stil te blijven staan.

Gisteren kon ik het slechte weer er nog de schuld van geven, maar vandaag is het ronduit prachtig en zonnig. Naar buiten dus! Tussen de cicade en krekel concerten loop ik een uur. Als je erop gaat letten is het een lawaai van jewelste hier!






Kolibrivlinder (denk ik)

Thuis probeer ik het dan toch maar zo rustig mogelijk aan te doen. Eigenlijk heb ik een massage nodig, maar Laura is tot maandag op vakantie en wij gaan er woensdag weer vandoor. Mijn volgende massage is pas voor 31 augustus afgesproken! Dat is lang wachten!

Tabatha en Saskia zijn in de basement creatief bezig en hebben geen vilt meer om bedden voor hun Barbies te maken. Bij Michael's kiezen ze allerlei interessant materiaal, inclusief vilt met een luipaardenvacht patroon erop. Alles bij Michael's is al in de Halloween stemming! Om ons heen kreunen en zuchten de geesten en goblins. Daar zijn we nog helemaal niet aan toe!

De rest van de middag besteed ik met het uitzoeken, wat er leuk is om te doen in Minnesota en Wisconsin, of althans de delen van die staten, waar wij zullen zijn.

Met mijn macrolens maak ik foto's van de eerste Monarch vlinders van het seizoen. Zij zijn op doorreis naar Mexico, waar ze met zijn allen overwinteren. De eerste tekenen van de herfst zijn er al, deze vlinders en sommige bomen verkleuren door de droogte al. Jakkes, ik heb er nog helemaal geen zin in! Laat de zomer nog maar even voortduren!




Landing



In vlucht

Morgen komt Katja weer thuis, wat hebben we haar gemist! Maar niemand zo erg als Sushi, hoe die Katja's jaren op college moet doorkomen is een raadsel!!

En tot slot een filmpje van Kai en Pandora (die wel erg dicht bij de camera kwam!):

0 reacties: