Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, november 14, 2003

TGIF! Thank God It's Friday! Mooie uitdrukking altijd en inderdaad, er is iets met vrijdag, dat het een speciale dag maakt: het begin van het weekend, dat altijd weer veel te snel voorbij is. Dit weekend denk ik helemaal, want Rick vertrekt al vroeg op zondagmiddag weer naar Orlando. Mijn zwager gaat op dezelfde tijd naar Las Vegas, dus hebben mijn zus en ik besloten elkaar zondag op te bellen en lekker te kletsen, daar ergeren de mannen zich toch altijd aan.

Rick is vandaag even naar Toronto geweest, heeft daar een sneeuwstorm meegemaakt en kwam zelfs nog vroeger dan verwacht thuis. En nu zit hij met zijn jongste "Finding Nemo" te kijken.

Katja is nog steeds ziek, heeft nog koorts en hoofdpijn. Haar bezig houden is niet eenvoudig. Dus ging ik na de sportschool naar CVS en kocht een paar dvd's voor $10 per stuk. De caissiere was niet de slimste en rekende me 4 dvd's aan, terwijl ik er 3 had gekocht. Ze was heel vriendelijk erover, maar moest op de manager wachten om me terug te betalen. De man achter me vond kennelijk, dat ik overdreef door $10 terug te vragen, want hij zei, dat hij daarom nooit oplette wat er aan werd geslagen. Tja, een dollar vind ik niet zo belangrijk, maar $10 hakt er toch wel in!

Bij Trader Joe's haalde ik voor de zieke een bagel met cream cheese. Hun cream cheese is werkelijk niet te beschrijven zo lekker! En ik nam ook gelijk een pot met echinacea mee, zodat we hopelijk de rest van de familie weerstand kunnen geven en niemand verder ziek wordt.

Saskia heeft dit weekend 2 verjaarspartijtjes, dus (de 3 zaken liggen naast elkaar) ging ik ook nog even naar Zany Brainy. Het is de enige zaak in de VS waar ze je cadeautjes gratis voor je inpakken. Dit keer deed ik het maar niet, want het was flink druk en ik vond het zielig voor Katja haar zo lang alleen te laten.

Om kwart over vier vanmiddag had ik een ouder-leraar conferentie met Saskia's lerares. Een heel lief iemand, die al 30 jaar op deze school onderwijst. Saskia doet het prima en het was een goed gesprek. Ondanks dat we in de "suburbs" wonen, voelt het hier als een dorp, iedereen kent iedereen, men heeft hart voor elkaar en daarom bleef deze lerares hier lesgeven. Fijn om te horen!

Vanavond was ik uitgenodigd voor een van de "verkoop"parties. Er zijn er velen: Pampered Chef, Tupperware, Avon, Longaberger en deze zou Mary Kay zijn. Het is vaak gezellig met wijn en snacks en je voelt je toch altijd verplicht te kopen. Maar ik ben moe en heb geen zin om te kopen, dus kijk ik naar de TGIF sitcoms op ABC.

0 reacties: