Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, november 13, 2003

Het weer vandaag deed me aan de Nederlandse dagen voor Sinterklaas denken, alleen een beetje winderiger. Ok, veel meer wind. Ergere wind, dan met orkaan Isabel wel te verstaan!

Bij onze buren is een gigantische boom omgewaaid bovenop de schuur van hun achterburen. Balen voor de achterburen, want die moeten hun verzekering aanspreken voor de schuur. Niet ver hier vandaan stond een 14-jarig meisje op haar schoolbus te wachten, toen er een boom bovenop haar viel. Dankzij haar buurman leeft ze nog.

Het was en is echt niet mis, we kregen zelfs een email, dat de schoolbussen waarschijnlijk niet op tijd zouden rijden, heel ongewoon. Natuurlijk zag ik die email nu pas, want ons Internet was de hele dag down.

Vanochtend werd Katja flink ziek wakker, overgeven en koorts. Natuurlijk had ik absoluut niets in huis, dus op naar de Safeway voor chicken noodle soup, Saltine crackers en Gatorade. Het "zieken" proviand. De reden dat ik niets daarvan had, is dat ik altijd genoeg insla als er een ziek is (gelukkig niet vaak), maar dat iedereen dat spul zo lekker vindt, dat het binnen een week weer op is.

Gisteren heb ik met iemand in Nederland geregeld, dat zij mij roomborstplaat stuurt en ik stuur Frootloops cereal terug. Ze schreef, dat dat in Nederland 10 euro per doos kost! Nu hebben ze heel speciale Frootloops, zag ik, met de Cat in the Hat marshmallows!

Ik werd echt zowat de Safeway ingeblazen. Er werd gevraagd of we hulp nodig hadden met onze boodschappen vanwege de wind.

Toen ik wegging had ik per ongeluk de garage opengelaten en bij terugkomst lagen er meer bladeren in de garage dan in onze tuin! Ik heb ze er vanavond gauw uitgeveegd, want voor we het weten ligt het hele huis vol.

Nog even over ons diner gisteravond. Het was ontzettend leuk! Twee van Rick's klanten kwamen en dus was ik de enige vrouw. Nou, wat een gentlemen allemaal! Ik heb me geen moment verveeld en als er een over het werk ging praten zorgde de ander, dat hij met mij converseerde. We hadden heel interessante gesprekken over Amerikaans-Canadese verschillen en overeenkomsten en over Vienna, want 3 van ons wonen daar.

Het restaurant was op een woensdagavond compleet gevuld, opmerkelijk. Het eten was heerlijk en ik heb voor het eerst in lange tijd weer oesters gegeten. Dit keer uit Prince Edward Island, Canada en ik vond ze heerlijk.

Hopelijk is iedereen morgen weer beter en komen er geen zieken bij. Rick reist heel vroeg af naar Toronto, gelukkig schijnt de wind af te nemen!

0 reacties: