Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, maart 16, 2005

Halfwat dagje

Mede dankzij onze zeer actieve kater, Snickers, begon de dag in huize Engle erg rustig vanochtend. Snickers mocht bij wijze van uitzondering op Kai's kamer slapen, maar hij herinnerde zich op tijd, dat hij een nachtdier is en slapen doet hij niet 's nachts. Hij hield Kai dus wakker en die liet hem uit zijn kamer, waardoor hij Saskia ging lastig vallen en vervolgens ons. Geeuw!

Katja, die heerlijk had geslapen zonder onderbreken, ging gewoon naar school. Kai daarentegen kwam me met hese stem vertellen, dat hij zich toch echt niet lekker voelde. Thuisblijven, dus maar.

Heel ongewoon sliep Rick ook door al zijn wekkers heen (heel irritant, eerst zijn klokradio, dan zijn horloge en uiteindelijk een of ander reiswekkertje, natuurlijk slaap ik daar geenszins doorheen!). Groggy vertelde hij me, dat hij hoofdpijn had en moe was. Dus die bleef ook liggen.

Intussen maakte ik Saskia klaar voor school. Vandaag was het klassefoto dag en natuurlijk moest haar haar (ik moet dan altijd denken aan hoe mijn oma keurig "heur haar" zei) daarvoor mooi gedaan. Ik vlocht er een "French braid" in, weet niet hoe dat in het Nederlands heet, maar het stond haar schattig.

Iedere ochtend komen we dezelfde mensen tegen onderweg, allemaal wandelen ze met honden. Het is grappig, want later op de ochtend zie ik diezelfde mensen weer als ik op mijn lange jog/wandeling ben. Ik ken ze niet bij naam, maar we groeten elkaar altijd allerhartelijkst, als de beste bekenden.

Na een lange jog met Kirsten, die vrijdag voor de paasvakantie voor een week met haar gezin naar Denemarken vertrekt. Het is zo vervelend, dat we niet meer vakantie krijgen buiten de zomer om. Ik zou zo 2 of 3 weken van de zomervakantie inleveren en bij de Kerst- of Paasvakantie plakken. Op die manier kunnen wij ook eens buiten het seizoen op reis naar verdere oorden. Wij hopen met Thanksgiving naar Nederland te gaan, dan hoeven we de kinderen op zijn hoogst tweeeneenhalve dag uit school te halen voor de week. Niet ideaal, maar het scheelt wel 1500+ dollar!

Bij thuiskomst sliep Rick nog, maar Kai was op en voelde zich wat beter. Ik had op mijn programma om Paas chocolaatjes te gaan kopen bij de Heidelberg bakkerij. We zijn weliswaar voor het grootste gedeelte van Paaszondag aan het reizen, maar ik kon de heerlijke Europese chocolade haasjes en eitjes daar niet negeren.

Kai wilde wel mee en hielp goed met uitzoeken. Het was rond lunchtijd, dus we hadden beiden flinke honger en de service bij de bakkerij is verschrikkelijk langzaam! Toen we iemand een sandwich hoorden bestellen, besloten wij dat ook te doen. Nou, daar had ik geen spijt van! Ik bestelde leverworst met tomaat en mosterd op een 6 granen snee brood. Ik heb het zo langzaam mogelijk opgegeten, zo lekker was het! Kai's kalkoen, kaas en mosterd sandwich was al even lekker. Niet voor niets komen mensen van heinde en ver voor hun produkten!

De rest van de middag heb ik aan een Powerpoint presentatie over Virginia gewerkt, ik leer nu van alles over mijn eigen staat! Het blijft leuk om te doen.

We kijken nu American Idol, ze zijn aan het bepalen wie van de laatste 12 als eerste naar huis gaat. Het is een heel sterk team dit keer, ik denk, dat er meerdere succesvolle artiesten uit zullen komen.

0 reacties: