Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, december 07, 2005

Gezellige lunch

Met schrik wordt ik wakker van Ricks deodorant spray! Het is pas kwart over zes en ik moet even bedenken, wat er ook weer gaande is. Hij moet om half zeven weg naar het vliegveld Dulles om een vlucht om half tien naar Charlotte, North Carolina, te halen. Vanavond rond negen uur komt hij weer terug.

Saskia en Kai blijven nog thuis, vooral de laatste is nog niet veel beter. Het vriest buiten en de sneeuw is nog lang niet weg, dus ik besluit een lange wandeling te maken. Brr, het duurt even voor ik opgewarmd ben, maar dan loop ik 6,5 kilometer. Ik geniet van hoeveel kleur de winter toch ook heeft: de rode Kardinaaltjes en blauwe Blue Jays waren verborgen door de bladeren van de zomer, maar zijn nu weer volop te zien. Boven me zie ik zelfs een paar red tail hawks cirkelen. Dit paar heb ik nu al enkele keren gezien hier vlakbij, dus daar wonen ze kennelijk. De vrolijke kerstversieringen overal glinsteren in de zon.

Nu heb ik het wel koud, maar het haalt nog niet bij het midden westen! Het is maar goed, dat we deze zomer naar Yellowstone zijn gegaan, want de plek, waar wij logeerden in West-Yellowstone, Montana, registreerde een temperatuur van -43 vanochtend!!!

Nadat ik de kinderen van natjes en droogjes heb voorzien ga ik naar Fairfax. Daar ontmoet ik Christine bij de grote Ann Taylor Loft winkel. Zij vindt daar een hele nieuwe garderobe, terwijl ik met lege handen wegga. Hun broeken zijn te kort voor mij en de truien vind ik niet leuk genoeg om er de $60 voor te betalen.

Als Christine heeft afgerekend rijden we naar Fair Oaks Mall, waar we Karin ontmoeten voor een gezellige lunch bij de Corner Bakery. Iedereen is overal in prima stemming, er wordt vriendelijk gegroet, deuren worden extra lang open gehouden, er hangt een leuke Kerstsfeer in de mall. Persoonlijk vind ik deze mall mooier versierd, dan Tysons Corner, met zijn levensgrote noordelijke dieren en "directe lijn" naar de Noordpool, waar de kinderen hun wensen in kunnen doen voor Santa.
Image hosted by Photobucket.com

Enkele Mall versieringen

Na de lunch gaan we nog even winkelen. Karin zoekt naar de wine charms, die ze dit weekend bij mij zag, dat zijn leuke cadeautjes om mee naar Nederland te nemen. Natuurlijk zie je ze gewoonlijk overal, maar nu vinden we enkel een paar heel saaie.

Gelukkig slagen we wel op ander gebied. Bij Bath and Body Works vinden Christine en ik allerlei stocking stuffers voor onze meisjes en ik tracteer mezelf op een "shimmering spray", die glittertjes op je huis achterlaat.

Bij The Limited vind ik een mooie broek, die eindelijk lang genoeg is voor mij! Een vriendelijke mevrouw geeft me een coupon, zodat ik maar de helft van de originele prijs hoef te betalen! 't Is the season to be kind!
Image hosted by Photobucket.com

Niet veel tijd over om te shoppen!!

Karin slaagt bij Banana Republic met een mooi zeegroen jasje, ook al ver afgeprijsd en voldaan nemen we na een paar uur afscheid.

Terwijl ik terugloop naar de auto moet ik toch bij alle Kerstvreugde denken aan alle mensen en kinderen, die dit jaar of geen Kerst zullen hebben, of Kerst ergens anders moeten vieren, omdat ze nog niet naar huis terug kunnen na de orkanen van dit jaar. En alle andere families, die het financieel niet goed hebben.

Bij iedere supermarkt staat een "bell ringer" van het Leger des Heils en ik geef iedere keer wat, maar veel is dat natuurlijk niet. Als het vrijdag lukt naar de mall te gaan, zullen we een "Angel" adopteren van de Angeltree in Tysons Corner. Dan kunnen we tenminste een kind een fantastische Kerst bezorgen.
Image hosted by Photobucket.com

Snickers heeft een nieuwe favoriete plek, zo af en toe gaat de poot even richting Kerstboom!

Image hosted by Photobucket.com

Hij is ook mooi, die Kerstboom, een kattendroom!

Het is koud in huis en ik haal mijn speciale klomp pantoffels tevoorschijn, tot grote hilariteit van de kinderen. Vooral als er iemand aanbelt en ik met die pantoffels aan de deur open liggen ze dubbel. De UPS man moet er ook wel om lachen, ze staan niet bepaald elegant! Maar ze zijn zo heerlijk warm!
Image hosted by Photobucket.com

Ze zijn toch best leuk?

Er is voor morgenavond weer een winter storm watch, hopelijk wordt het niet te erg, want Saskia's partijtje is vrijdag middag!

0 reacties: