Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, april 11, 2019

Over een volle dag

Het is weer mooi weer als we opstaan, maar koeler dan de afgelopen dagen. Rick vertrekt naar zijn werk en na mijn ontbijt van zalm en komkommer rijd ik naar Anytime Fitness.  Daar kom ik vroeg aan en ben dan ook voor tienen klaar met mijn uur cardio.


Sharon heeft een andere klant dus ik wacht even tot zij beschikbaar is. Dan doen we een half uur met gewichten en na afloop masseert Sharon me met haar speciale machine, die lijkt op zo een waarmee je de auto glimmend maakt.

Dan haast ik me naar huis. Daar verkleed ik me uit mijn bezwete sportkleding in niet bezwete sportkleding. Ik geef Orion een Kong en laat hem buiten zijn bench. Dat kan tegenwoordig heel goed, maar ik wil niet dat hij de bench verleert dus doe hem er nog tenminste eens per dag in.

Mary Ellen komt me al tegemoet lopen voor onze wandeling. We lopen een stuk door de buurt en praten bij over van alles en nog wat. Haar kinderen zijn allemaal een jaar jonger dan de onze en net zo druk bezig met hun toekomst. Haar zoon wil net als Kai naar Europa en Mary Ellen is bezig haar Italiaanse staatsburgerschap te verkrijgen. Daar heeft ze via haar grootvader en moeder recht op.




We genieten van de bloeiende buurt

Na een uur zijn we terug bij Mary Ellens huis en nemen we afscheid. We nemen ons voor nu het weer mooier wordt weer vaker zulke wandelingen te maken. Ondanks dat Mary Ellen gepensioneerd is heeft ze nog een heel druk leven, maar we vinden vast wel openingen.

Het is inmiddels lunchtijd en ik bestel mijn Thaise salade met allerlei aanpassingen van Panera. Orion gaat mee in de van als ik het ga ophalen. Zoals gewoonlijk staat de parkeerplaats compleet vol. Uiteindelijk vind ik een plaats helemaal aan de andere kant van het winkelcentrum. Maar goed, ik kan altijd meer stappen gebruiken.
De kunstvereniging van Vienna heeft overal vrolijk geschilderde bankjes neergezet

Thuis eet ik van de salade met smaak. Dan maak ik me klaar voor mijn massage. Lisa komt om twee uur. Orion gaat in de badkamer en Lisa zet haar tafel op. Als ik hem naar buiten laat blaft Orion nog steeds even, maar dan gaat hij lief liggen en slaapt de rest van de massage.

Lisa ziet meteen dat er van alles mis is met mijn spieren. Ze vindt het geen wonder dat ik zoveel pijn heb. Hopelijk helpt de massage met de blessure in mijn heupen en de reactie, die de rest van de spieren daarop hebben.

Na afloop zegt Lisa dat ik ibuprofen moet nemen en even een heet bad. Dat doe ik braaf. Dan sms-t Rick met de vraag hoe ik me voel en of ik zin heb een Uber naar Reston te nemen voor een bloody Mary bij Clyde's met hem. Daar zeg ik geen nee tegen en de cocktail is heerlijk.

Om zes uur heb ik met Sara afgesproken voor happy hour bij Red Galanga. Rick en ik vertrekken ruim op tijd voor ons gevoel, maar er is een ongeluk gebeurd waardoor ik pas om kwart over zes aankom.

Gelukkig duurt het happy hour tot zeven uur dus niet getreurd. Sara is blij dat ik vanavond kon komen want zij vertrekt dinsdag naar Brussel voor een rivier cruise door Belgie en Nederland. Ze wil graag tips en die geef ik haar. Ze gaan o.a. naar Middelburg, Veere, Delft, Giethoorn, Kampen en natuurlijk Amsterdam.

Sara neemt tempura en een Aziatische taco en ik de sashimi. Het smaakt zeer goed en voor we het weten is het kwart voor acht. Rick komt me weer ophalen en ik wens Sara een heel fijne reis. Ze heeft geluk dat de tulpen in bloei zullen zijn.

Morgen wordt de vuilnis opgehaald en ik help Rick de vele zakken naar de stoep te slepen. Hij zegt geen hulp te willen, maar veel van die zakken wegen heel wat. Het doet mijn massage misschien teniet ze te dragen, maar zo kan Rick zijn schouders ook wat ontzien.

Dan gaan de voeten omhoog, de kookshow aan en ontspannen (plus blog schrijven). Het was weer een leuke (ondanks de massage) dag.

4 reacties:

Anja L. zei

Dat zal niet lekker voor jullie spieren en blessures zijn geweest om die zakken naar de straat te dragen.
Fijne vrijdag!

Miek zei

Een riviercruise van enkele dagen doorheen België (en Nederland)! Ik wist niet eens dat bestond 😯

Petr@ zei

Wij hadden op het reisbureau een aantal vaste klanten uit Amerika en Canada die elk jaar een riviercruise in Europa boekten. Grappig was dat want ik neem aan dat dat vanuit hun eigen land ook te boeken was.

Hopelijk heeft de massage toch geholpen.

Petra zei

@Anja - Nee, inderdaad, en Rick deed vanmorgen iets met zijn schouder waardoor hij die nu helemaal niet meer kan gebruiken.

@Miek - Kennelijk is het wel een ding, klinkt nog leuk ook.

@Petra - Sara heeft die van haar ook vanuit hier geboekt dus dat kan zeker.