Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, december 27, 2006

Alweer op de helft!

Oh, wat gaat de Kerstvakantie toch altijd snel! Veel te snel! Zo graag zou ik ieder uur dubbel willen laten duren, lekker lummelen en niets doen! Maar nu zijn we alweer halverwege!

Het weer is alweer prachtig, een beetje koel, maar na vandaag zal het weer ruim boven de tien graden worden en zonnig! Tot nu toe is er van winter geen spoor te bekennen en in sommige tuinen laten de krokusjes hun blaadjes al zien! Erg vind ik het niet, hoewel een beetje winter, een weekje lang, wel leuk zou zijn.

Met nieuwe Zune en lekker veel muziek (op mijn oude MP3 speler had ik maar een heel gelimiteerd repertoire, op de Zune kan ik met abonnement alles wat ik maar wil downloaden) ga ik weer eens hardlopen.

Heuvel op, heuvel af, het is hard nodig na al het gesmikkel van de afgelopen dagen! Precies vier mijl ga ik, ongeveer het maximum dat mijn rechterbeen toelaat, maar genoeg voor zo'n heerlijk "runner's high" gevoel!

Katja en ik besluiten onze nagels te gaan doen. Die van mij zijn hard nodig, ze zijn veel te lang! Saskia heeft geen zin om mee te gaan, dit keer, want Rick heeft beloofd met haar te gaan tennissen, zodat ze haar nieuwe racket kan gebruiken. Mijn nagelstyliste tekent mooi vuurwerk op de nagels van mijn ringvingers, ik ben weer klaar voor Oud en Nieuw!


De rest van de middag neem ik de Veronica top 1000 van 2004 (ik kan die van dit jaar niet online vinden, iemand?) door en download de liedjes, die ik daaruit mooi vind, voor de Zune.

Opeens brengt dit me jaren terug, naar mijn tienerjaren, toen ik hele middagen aan de radio gekluisterd zat op mijn kamer. De cassetterecorder stond in de aanslag, gauw indrukken als er een goed liedje kwam en dan muisstil zijn, anders hoorde je ieder geluidje op het bandje. Wee degene, die tijdens zo'n opname per ongeluk mijn kamer binnenkwam! We zijn toch ver gekomen met de technologie, sindsdien!

Saskia, Rick en ik zijn vanavond uitgenoten voor een etentje bij Chuck, Christine en Mallory (Kai en Katja natuurlijk ook, maar Kai vindt daar weinig te doen en Katja heeft al afgesproken om met vrienden naar de film te gaan). Christine heeft een voortreffelijk lekkere potroast gemaakt met kleine "Dutch" aardappeltjes, ui en wortel. Het gaat er allemaal bijzonder goed in!

Na het eten spelen we met zijn allen "Scene It", eerst de Harry Potter versie en daarna de Disney editie. We spelen gezinnen tegen elkaar en tot onze verbazing winnen wij de Harry Potter ronde, want de laatste film zagen we zeker een jaar geleden. De Disney ronde gaat naar de Glovers, zo blijft het leuk en eerlijk. Rond tien uur gaan we huiswaarts na een gezellige avond samen.

0 reacties: