Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, december 21, 2006

Vakantie! (voor Rick althans)

Oh, oh, wat ben ik moe vanochtend! Om de een of andere reden kan ik de laatste avonden niet goed in slaap komen. Of het is vanwege alles, dat 's avonds gaande is, of het is toch het gemis van Brynna. Ik neem het de anderen niet kwalijk, maar zij lijken al helemaal vergeten te zijn, dat er hier ooit een trouw hondje rondliep. Voor mij is het nog een vreemd gevoel, dat ik bij thuiskomst niets hoef te doen met Brynna. Het blijkt wel hoeveel meer tijd ik met haar besteedde, dan de anderen!

Saskia heeft gisteravond haar huiswerk niet afgemaakt en ik laat haar wat langer thuisblijven om het af te maken. Ze heeft ook hoofdpijn bij het opstaan, dus ik gebruik dat als excuus voor haar late op school zijn.

Als ik Saskia heb afgezet rijd ik naar Christine. Het miezert een beetje, maar is verder prima loopweer. We lopen naar Fair Oaks Hospital, waar ik Katja's contact lenzen ophaal. Scheelt weer een autorit in deze drukte!

We lopen bijna zes mijl, wat ons totaal voor deze week al op meer dan twintig mijl (32+ km) brengt! Hopelijk komt Chuck morgenavond na middernacht thuis, maar volgens Rick zal dat nog moeilijk worden. We houden onze vingers, tenen en ogen gekruisd.

Hier blijft het vrij mild, al wordt er de komende dagen (hard nodige) regen voorspeld. De kinderen klagen, dat ze de Christmas spirit nog niet voelen, het voelt te warm ervoor. Van mij mag het warmer blijven, zo voel ik veel minder pijn.

Helaas begon het grijs alweer door te schemeren in mijn haar, het viel Rick zelfs op. Dus heb ik maar gauw een afspraak gemaakt met Mona en die doet het weer heel goed. Ik zie er weer uit als "nieuw". Dit keer is het nog gratis, zegt ze, en dan staan we quitte. Nou, ik vind het prima, zo heb ik ongeveer $300 bespaard aan kapperskosten!

Tijdens het kappen krijg ik een lekker glas witte wijn te drinken. Hoe decadent! Maar dat brengt me wel op een idee, ik ga voor Mona wijnbedeltjes maken. Het is moeilijk te weten, wat goed is, hier. Ik heb haar ieder jaar met Kerst een tip gegeven, maar nu is het anders, ze is de eigenares van de salon en die geef je geen tip. De wijnbedeltjes lijken me een goed alternatief en een kaart met tip voor het meisje, dat mijn haar wast. Het blijft een onhandige dans, die fooien.

Bij thuiskomst vind ik een email, dat ik verkozen ben als een van de drie beste fotografen in mijn PSP klas en dus krijg ik een "featured photographer gallery" (mijn foto's kunnen dus met een dagelijkse email meegezonden worden). Wie daarop gestemd heeft ontgaat me even, want ik heb geen stembiljet gezien. Maar het is wel erg leuk!

Rick brengt Katja naar haar werk en gaat dan met Kai naar Target voor Kai's Kerst inkopen. Ik breng Saskia naar piano en werk aan onze online Kerstkaart.

We eten met zijn vieren bij Glory Days. Natuurlijk cheese fries, zo slecht, maar oh zo lekker. En hun varkenshaas spiesje met zoete aardappel frietjes, lekkerder kan het niet (en dat voor $8!).

Met Jim Carrey en de Grinch eindigen we de dag. Het blijft een heel leuk film, Christine en ik hadden het nog over zijn manier van zeggen, dat hij niet kan, als hij ergens voor gevraagd wordt: "I'm having dinner with myself, I can't possibly reschedule that..." Hi hi!

Tot slot wensen wij iedereen een heel fijne Kerst en een gelukkig Nieuwjaar met onze online Kerstkaart:

0 reacties: