Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, december 17, 2006

Levend stalletje

Vanavond een kort stukje. Veel interessants hebben we vandaag niet gedaan, hoewel we wel het gevoel hebben van een productieve dag. Rick was al om acht uur op weg voor Kerstinkopen!

Het merendeel van de dag heb ik cadeautjes ingepakt. Om twee uur kwam Mary Ellen en hebben we vijf kilometer hard gelopen. Het voelde als lente, met korte mouwen was het nog warm! Er is vandaag een warmte record gebroken, het werd 18 graden!

Cadeautjes inpakken is heel goede therapie, want je hoeft er niet bij na te denken. De tranen zitten de hele dag nog erg hoog.

Hoewel Katja moet werken, gaan we nu eindelijk bij P.F. Chang's eten voor Saskia's verjaardagsmaaltijd. Tabatha komt mee en we genieten allemaal van het heerlijk eten, het is echt een heel erg goed restaurant!

We komen net op tijd thuis om het levende stalletje bij de kerk tegenover ons mee te maken. Het lijkt wel of iedereen zijn hond mee heeft genomen, verdorie! Ik mis Brynna meteen weer erg.

Maar het stalletje is, zoals altijd erg leuk. We kletsen met buren en zingen mee met de liedjes. Een van de jaarlijks terugkerende tradities is dit. Twee jaar geleden werd het afgelast vanwege de kou, dit jaar staan we er met zomerjassen.

Een paar filmpjes:


0 reacties: