Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, februari 27, 2023

Over een wat saaie maandag

Als ik rond kwart voor acht beneden kom tref ik BJ en Rick aan de koffie en thee. Rick eet zijn cereal ontbijt en ik maak het eieren, paddenstoelen en spinazie ontbijt voor mijn broer en mezelf.  Hij vindt het ook erg lekker.

Rick en ik gaan Starbucks koffies halen en BJ gaat intussen inpakken. Daarna doe ik zo'n drie kwartier cardio al kletsend met broerlief. Het weekend is zo snel gegaan, maar dit soort bliksembezoekjes zijn heel goed voor onze relatie. Je praat toch over meer dan tijdens een kort telefoongesprek.

Om kwart over tien rijden we naar de stad om BJ bij Union Station af te zetten. Hij neemt daar de trein naar Baltimore om van daaruit naar Messena, New York, te vliegen. Dat is net over de grens met Canada dus B rijdt in een paar uur naar huis. 


Rick en ik gaan na een hartelijk afscheid huiswaarts. Morgen ga ik eindelijk mijn auto laten repareren en bel het verhuurbedrijf waar ik een huurauto van de verzekering krijg daarover. Maar goed ook, want de reservering is geannuleerd, omdat er teveel tijd tussen de aanmelding en de reparatie zat. Ik bel USAA en die hernieuwen de reservering. Nu moet alles morgen van een leien dakje gaan. 

Aangezien ik een rustdag voorzie vandaag besluit ik mijn regenboogkleuren foto van de paal met plaatsnamen op ons deck te maken. We kijken daar graag naar en halen herinneringen op van toen we de verschillende plaatsen bezochten. 

Al snel is het lunchtijd. We gaan even naar het postkantoor om Ricks oude telefoon terug te sturen. Ik heb een salade van Subway besteld en wordt zoals altijd heel vriendelijk begroet. Rick houdt het bij zijn oude getrouwe Cava salade. 

Intussen is de regen gearriveerd. Het ontbreekt mij aan fut om nog ergens heen te gaan. Ik doe een heel aantal Duolingo Arabische lessen, begin een nieuwe Two Dots speurtocht en lees in mijn spannende boek. 


Zo kabbelt de middag voorbij. Om een uur of vier besluiten we wat boodschappen te gaan doen bij de Safeway. Met dit sombere weer hebben we ook zin in een warm drankje. Rick neemt een Starbucks latte en ik een chai thee. 

Voor het avondeten hebben we gisteren korstloze kaas met spinazie quiches gekocht. Daarbij hebben we komkommersalade. Het is altijd weer een makkelijk, maar smakelijk maal. 

Tijd om een aantal tv shows te gaan kijken. Ik heb op het moment een hele lijst, die ik kijk. Ik heb dus ruime keuze. 

3 reacties:

Anoniem zei

Hopelijk gaat morgen alles goed met de reparatie van je auto.
Leuk he, van die korte bezoekjes van je broer. Mijn enige broer woont in Berlijn, en de weekendbezoekjes zijn zo gezellig atlijd. Echt even quality time dan. Eind april gaan we er weer een lang weekend heen.
Fijne dinsdag
Groetjes, Carla

Petr@ zei

Een dagje niks of weinig doen is ook wel eens lekker af en toe. Zeker bij druilerig weer.
Hier schijnt de zon volop, nu de temperatuur graag nog omhoog

Petra zei

@Carla - Ja, je bent toch intensiever met elkaar dan even op bezoek gaan.

@Petra - Het is hier ook weer mooi vandaag, gelukkig.