Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, oktober 17, 2008

Opeens is het herfst

Na de warmte van de afgelopen week voelt het vanochtend opeens koud aan met maar 13 graden. Rillend stap ik in de auto om naar Anytime Fitness te rijden.

Daar gaat het uur core training lekker snel voorbij. Het gesprek gaat over onze honden. Sharon, die de klas leidt, zag mij vorige week met Cosmo wandelen en zij heeft een mini Aussie puppy. Zo te zien op de foto's een schattig wolbaaltje, maar volgens haar met een enorme persoonlijkheid.


Joe Cool, a.k.a. Cosmo

Na de training rijd ik meteen door naar de Toyota dealer. DRAAKJE heeft zijn eerste beurt nodig. Deze dealer werkt op afspraak en dat vind ik heel fijn. Bij anderen is het "first come, first served", maar dan zit je soms uren te wachten. Al na een half uur wordt mijn naam omgeroepen en is de olie ververst en de banden geroteerd. We kunnen er weer 5000 mijlen tegenaan. Bij de aankoop hebben we voor de beurten tot 50.000 mijl betaald, wat ik heel fijn vind, want nu kan ik zo weer wegrijden.

Op de terugweg stop ik bij CVS voor wat anti-acne facewash voor Saskia. Zij begint in de puberteit te komen en pukkeltjes te krijgen. Helaas hadden Rick en ik daar beiden last van vroeger en de kinderen hebben dat geerfd.

Tijdens de training was iedereen dolenthousiast over Griekse yoghurt, die bij Giant te krijgen zou zijn. Nu ben ik helemaal geen fan van de Amerikaanse yoghurt, maar Griekse vind ik wel altijd lekker (het gaat om de consistentie).

Yoghurt is zo gezond, dat ik het wel graag wil eten. De Chobani yoghurt is er in naturel, vanille of met fruit op de bodem. Ik koop van allemaal een en probeer er thuis meteen een voor de lunch. Het is inderdaad heerlijk! Als je echte Griekse yoghurt zoekt is dit merk een aanrader.

De middag besteed ik aan het zoeken van onderwerpen voor mijn macrofotografieles deze week. Ik vind blaadjes, maak close ups van de pompoenen en neem Saskia's oog als model. Het valt absoluut niet mee om goede scherpe foto's te krijgen! Eigenlijk ben ik er maar over een paar redelijk tevreden. Dit weekend ga ik ermee verder.


Saskia's oog

Saskia gaat naar de Halloween Sock Hop bij haar oude basisschool met een stel vriendinnetjes. Ze heeft er een paar duivels"hoorntjes" voor op haar hoofd gespeld. Dat ze nu tieners zijn blijkt wel bij thuiskomst. Saskia vertelt, dat ze dubbel hebben gelegen om haar vroegere gymleraar, die haar onschuldig vroeg of ze een "horny devil" was. Die man zal zijn tong wel hebben willen afbijten, hi hi!

Kai gaat met Charlie naar de footballwedstrijd op school. En zo zijn Rick en ik samen thuis. Ik ben te moe om ergens heen te gaan en Rick heeft erge zin in sushi. Die gaat hij bij Sakana ophalen en we peuzelen het lui hangend voor de tv op.

Het was een drukke week, vooral voor Rick, die iedere dag van acht tot zes vergaderingen had in Leesburg, wat een uur rijden hiervandaan is. Het is dus heerlijk om met de benen omhoog op onze luie stoelen onzinprogramma's te kijken de rest van de avond.

9 reacties:

Anoniem zei

Ah, ik heb op dit moment een 0 procent vet Griekse Yoghurt ontdekt hier. Lekker! Ik ben dol op yoghurt met meusli als ontbijt. Voor mij geen vruchtensmaakjes, want die barsten weer van de koolhydraten.

Leker, zo'n luie avond, doe ik vanavond!

Groetjes,
Monique

Anoniem zei

Wat een schitterend oog heeft jouw jongste dochter. Prachtig!!!
Heerlijk hè een beetje luieren. De herfstvakantie is begonnen en ik heb me voorgenomen om de hele week uit te slapen. Heerlijk bij tanken voor die lange, donkere, koude, saaie herfstdagen.

Anja zei

Haha, grappige foto van Cosmo.
Geniet van je luie avond!

Anoniem zei

Pfoei als je zo'n foto van mijn oog zou maken na 2 jaar texaanse zon zie je ravijnen en canyons ha ha (het met de leeftijd niets te maken toch ? ;-)

Geniet van jullie luie avond

Corry zei

Prachtig hoor dat oog.Ik vind de kleur ook zo mooi. Denk dat het wel een beetje mijn kleur ook is.
Ga binnenkort cursus krijgen van een vriend. Ben er blij mee. We zijn dan maar met z'n viertjes(de vriend incluis).
Heerlijk hangen op de bank. Doen we niet vaak maar lekker is het wel.

Anoniem zei

Mmm, Griekse yoghurt, lekker.
Want inderdaad, de gewone yoghurt die ik in Amerika tegenkwam, was niet lekker. Dus nam ik vaak een vruchtenyoghurtje als ontbijt, maar die waren dan weer mierzoet.

Hi hi, horny devils: die man kan zich wel voor zijn hoofd slaan. Dat soort grapjes kun je tegen tieners beter niet meer maken.

Anoniem zei

Hele mooie foto van Saskia's oog!
Bankhangen..... is bij ons in de winter ok wel een beetje favoriet hoor!

Anoniem zei

Mijn komplimenten betreffende de close up foto van je dochters oog die je gemaakt hebt! Ik weet dat dit heel erg moeilijk is om te doen en (voor ik je blog las) dacht ik eerlijk gezegd dat je die foto van een professionele (make-up) website had afgeplukt. Je hebt duidelijk talent!!!

Ik zou ook wel een kusrsus willen doen op dat gebied. De Kodak dealer hier in Ft Collins bood een dergelijke kursus aan vorig jaar en wilde toen ook gaan, maar mijn werkschema zat in de weg.

Anoniem zei

Ik meng de yoghurt altijd met wat melk om het wat dunner te maken, anders vind ik het echt te dik. Maar Griekse yoghurt is natuurlijk veel lekkerder, moet ik ook maar eens naar kijken. Mooie foto trouwens.
Nog een gezellige zondag!