Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, februari 03, 2007

Superbowl weekend

Altijd als Rick op zondag middag voor de week weg moet, loop ik het hele weekend wat doelloos rond. Wat dat betreft vind ik de weekdagen makkelijker, daar zit een ritme in.

Zo heb ik dit hele weekend niet echt gesport, niet goed, want mijn spieren zitten in alle mogelijke knopen. Maar het blijft (water)koud buiten en de discipline ontbrak.

Gisterochtend ben ik even gaan wandelen met Cosmo als beweging en daarna in de douche gesprongen, want om elf uur kwamen Sylvia en Bianca met hun dochtertjes.

Net voor ik de douche inging belde Chuck, de man van Christine. "Oh", zei hij, "jij klinkt nog erg goed!". Hoezo? Christine was de hele nacht ziek geweest met het buikvirus, dat Mallory en hun overburen ook hadden. Hoe naar ik het ook voor mijn vriendin vind, meteen schiet door mijn hoofd "Als ik het maar niet krijg!". Dat is wel het laatste, dat ik kan gebruiken met Rick op reis!

Sylvia en Bianca kwamen tegelijk aan en Aniek en Teddie vertrokken meteen naar de basement om met de Barbies te spelen. We hebben ze verder de hele tijd niet gehoord! Grappig detail is, dat de meisjes, die allebei nog maar net Engels leren, onderling een mengeling van Nederlands en Engels spraken, volgens Rick.

Intussen hadden wij met zijn drieen een gezellig gesprek en even later lunchten we van het heerlijke zelf gebakken brood, dat Sylvia mee had genomen. Daar bleef geen kruimeltje van over!


Om een uur of twee namen we weer afscheid en begon Bianca aan de lange rit terug naar Richmond.

De rest van de middag heb ik aan het opschonen van mijn foto's van Washington DC besteed. Ik heb er zoveel en een aantal heel mooie, maar ook foto's, die ik op een later tijdstip mooier over kan doen en die gooi ik weg.

Nadat Katja klaar was met werken hebben we haar opgehaald bij de mall en zijn met zijn vijven bij Cafe DeLuxe gaan eten. Dit cafe doet heel Frans aan, het zou zo middenin Parijs kunnen staan.

Wat vind ik dat toch altijd gezellig, met zijn vijven uit eten. Het gebeurt niet meer zo vaak, dat we het hele gezin bij elkaar hebben!

De rest van de avond kijken we National Treasure, ik blijf het een leuke film vinden!

Vanochtend slapen we lekker uit. Tabatha is komen logeren en de meisjes beginnen meteen hard te werken aan hun Social Studies project: een krant uit de Romeinse tijd. Het wordt erg leuk, zelfs met een stripverhaal erin, Saskia tekent Asterix en Obelix na, en een kruiswoordpuzzel met Romeinse woorden.


Kattenspeeltjes zijn veel leuker, dan die van mij!

De meisjes blijven werken en Rick, Kai, Katja en ik gaan lunchen. Rick wil een flinke maaltijd eten, zodat hij het vliegtuigeten niet op hoeft. Hij kiest Clyde's. Grappig, zo eet ik twee keer in een week in een restaurant van deze keten.

Na het eten neemt Katja afscheid van Rick en gaat naar haar werk. Een paar uur later nemen wij ook afscheid en gaat Rick richting Washington Dulles. Hij moet de hele week in Seattle zijn en komt laat vrijdagavond weer thuis.

Gewoonlijk hebben wij vanavond een feestje, vanwege de Superbowl. En ondanks, dat Rick er niet is, wilde ik toch wat leuks doen. Ik heb wat lekkere kaas met crackers en verschillende knabbeltjes in huis gehaald en een aantal vriendinnen uitgenodigd. Sommige mannen komen toch en de kinderen ook, dus het zal nog best vol worden hier in huis. Gezellig!!

Update: De Colts hebben na een hele goede wedstrijd gewonnen. Mijn family room zat vol vriendinnen en een vriend, de kinderen hebben ook genoten. Ik voelde me rijk, dat, ondanks dat ik geen "echt" feest gaf en Rick er niet was, toch zoveel mensen kwamen. Veel mensen zullen dit niet begrijpen, maar voor we naar dit huis verhuisden had ik nauwelijks een sociaal leven hier, om allerlei redenen, niet geschikt voor discussie op dit blog. Dat maakte vanavond dus heel fijn voor mij!



0 reacties: