Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, december 18, 2007

Kerstlunch

Oei, wat vriest het hard vanochtend! Ik moet me er echt toe zetten om uit te gaan met Cosmo! Die wil zo graag, dat hij op mijn voeten gaat zitten. Zo van "vrouwtje, kom op, wanneer gaan we nou?". Brrr!!

Maar eenmaal buiten is het toch wel lekker fris en het zonnetje schijnt vrolijk. Als ik terug kom zie ik Rick in de achtertuin werken. Het is zijn eerste vakantiedag en eindelijk is het droog genoeg om de laatste bladeren op te ruimen.

Mijn rechterbeen doet enorm veel pijn, dus Marceleus doet vooral veel pilates beenoefeningen. Het helpt waarempel goed! Ik moet zeggen, dat de personal training me nog steeds prima bevalt.

Met Christine en Karin heb ik afgesproken om naar Leesburg te gaan voor een Kerstlunch bij het Tuscarora Mill restaurant.

Omdat ik een speciale automatische SmartTag op het raam heb voor de tolweg bied ik aan te rijden. Nadat ik eerst Karin en daarna Christine heb opgehaald rijd ik de Toll Road op. Met de komst van deze snelweg is de reistijd naar Leesburg flink verkort en een half uurtje later rijden we het stadje al binnen.

Het oude centrum van Leesburg is heel pittoresk en het is gezellig versierd met dennegroen en rode strikken. Ook binnen in het restaurant hangen sfeervolle versieringen en we krijgen een tafeltje aan het raam.


Nadat we een drankje hebben besteld geven we elkaar de meegebrachte Kerstcadeautjes. Mijn kaarten worden heel erg gewaardeerd, leuk! Van Karin krijgen we een persoonlijk gemaakte doos met Kleenex zakdoekjes. Ik maak er maar een foto van, want het is moeilijk uit te leggen, maar een heel leuk idee!


Op de doos staan foto's van ons, heel leuk!

Christine heeft met een vriendin en Mallory het afgelopen weekend allerlei lekkers klaargemaakt en overhandigt ons een tas vol daarmee. Er zitten o.a. pretzel stokken gedoopt in chocolade, gekruide amandelen, pecan noten met cranberries en een fles zelf gemaakte Kahlua in!

Het bestelde eten komt en is super! Ik heb een steak sandwich met wasabi mosterd besteld, die met een heel lekker pittige koolsla komt. Karin heeft de gnocchi en Christine pompoen ravioli. Van beiden mag ik een hapje proeven en het is allemaal perfect bereid. We kletsen en kletsen en pas om kwart voor drie zet ik de dames weer thuis af.

Net als ik thuis ben gaat de telefoon. Het is mijn zwager, David. Mijn hoogzwangere zusje is helemaal door haar rug gegaan en kan zich niet veroeren! Wat zou ik op zulke momenten graag dichter bij wonen en erheen kunnen om met de kinderen te helpen! Hij vertelt, dat ze een acupuncturiste gaan laten komen, hopelijk kan die haar wat verlichting geven!

Zoals bijna iedere maand heeft iemand op het laatste moment een vervangster nodig voor Bunco. Eigenlijk was ik niet van plan te gaan, maar ik kan toch geen nee zeggen, als het me zo direct wordt gevraagd.

Het is vanavond bij Tara en er zullen geen prijzen zijn. Het geld daarvoor wordt in plaats daarvan gegeven aan een goed doel, America's Second Harvest. Een heel goed initiatief, vind ik.

Het wordt een gezellige avond. Tara heeft garnalen "shooters" gemaakt in kleine plastic shot glaasjes: stukjes garnaal, ketchup, selderij en een heel klein beetje peper wodka. Zo'n leuk idee, ik denk erover het voor ons Oud en Nieuw buffet na te apen.

6 reacties:

Anoniem zei

Wat vervelend voor je zusje, hopelijk helpt acupunctuur haar.

Ineke

Anoniem zei

Wat gezellig zo'n lunch met je vriendinnen. Zelfgemaakte Kahlua van Christine.....jammie, die zal vast heerlijk zijn.

Ach, je arme zusje. Hopelijk helpt de acupunctuur. Met 2 kleintjes heeft ze het al zwaar genoeg, laat staan de hoogzwangere buik erbij...

Jasmino zei

Hé, wat vervelend voor je zusje, ik hoop dat ze weer gauw op de been is en de zwangerschap normaal kan uitzitten. Wens haar heel veel beterschap!

Anoniem zei

Oh die kou. Ik zie er al tegen op met de feestdagen terug naar Holland te gaan. Het is hier zo'n lekker weer.
Succes met je schoonzusje. Rugpijn is zo lastig, helemaal als je zwanger bent.

gr, Sally

Sally zei

oops je zusje bedoel ik.

Kristel Holsbeek zei

Leuk kadootje!! Hopelijk wordt je zusje snel beter!!!