Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, oktober 30, 2005

Plum Island

Zo grijs en koud als het gisteren was, zo stralend en veel warmer is het vandaag! Dankzij het terugzetten van de klokken staan we lekker vroeg op, zodat we nog een hele ochtend samen kunnen doorbrengen.

Na een lekker ontbijtje van getoaste bagel met zalm nemen Ayesha en ik Stefan en Saskia en hun hond Lieffie mee naar het strand van Plum Island.
Image hosted by Photobucket.com

We parkeren de auto vlakbij de vuurtoren en de kinderen spelen even in de heel leuke speeltuin, die erbij ligt. Dan wandelen we een stuk langs de zee. Lieffie rent los en vermaakt zich met andere honden en neemt zo af en toe een duik in zee.
Image hosted by Photobucket.com

Opeens zien we haar in iets rollen. Bij nadere inspectie blijkt het een dode zeehond te zijn, althans het lijf, want de kop is er af. Ietsje verderop ligt nog een onthoofd zeehondenlijk. We vragen ons af wie of wat er zeehonden onthoofd en de kinderen zijn erdoor gefascineerd.
Image hosted by Photobucket.com
Lieffie na haar zeehonden avontuur

Ayesha en ik vinden het maar vies, dat Lieffie erin gerold heeft en bedenken manieren, waarop we haar schoon kunnen krijgen. De makkelijkste daarvan is als ze nog even in zee gaat zwemmen. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan, want opeens durft Lieffie niet meer zo diep en dus wordt haar rug niet nat.

De rest van de wandeling gooien Ayesha en Stefan stokken in het water in de hoop, dat Lieffie die gaat ophalen. Eindelijk lukt het en gaat ze zelfs even helemaal onder, want er staat wel een sterke stroom. Maar ze is in ieder geval afgespoeld.

Na dit avontuur is het alweer tijd om gauw te lunchen en dan nemen Saskia en ik afscheid van David, Devon en Natalya. Ayesha en Stefan brengen ons naar het vliegveld.

Het is altijd weer even slikken bij het afscheid nemen, want we zullen hen waarschijnlijk voor de lente niet weer zien.

We zetten onze koffers weer af bij de Skycap, die ook in Boston $2 per koffer kost. Het is wel een heel handige en snelle service, want binnen vijf minuten na het uit de auto stappen zijn we ingecheckt en hebben onze boarding pass.

Ook bij de veiligheidscontrole staat er niemand en ik vraag me af, waarom we anderhalf uur van te voren op het vliegveld moesten zijn. Gelukkig heeft Boston Logan een wireless service en ik neem voor $7,95 een dagabonnement. Zo kan ik nog even een uurtje internetten, terwijl Saskia met haar Nintendogs speelt.

De vlucht verloopt rustig en we hebben prachtig uitzicht over de herfstige oostkust. Helaas zitten we aan de verkeerde kant van het vliegtuig om Manhattan te zien.
Image hosted by Photobucket.com
Boston vanuit de lucht

Rick staat ons op Dulles al op te wachten, hij heeft een gezellig weekend met vooral Kai gehad. Katja was druk met babysitten en is met een stel vrienden op zaterdag naar Kings Dominion gegaan.

Rick en Kai zijn vrijdagavond de film "Doom" gegaan, wetend dat het vrouwelijk gedeelte van het gezin daar geen interesse in heeft. Op zaterdagmiddag zijn ze ook samen naar Kings Dominion gegaan, waar alles ook helemaal in het teken van Halloween stond. Saskia is daar altijd erg bang voor, dus dit was de perfecte gelegenheid voor ze om het toch te zien.

Om vijf uur zijn we weer thuis. Precies op tijd om pompoenen uit te hollen en het "gezicht" er vast op te tekenen, want morgen moeten ze uitgesneden worden.

0 reacties: