Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, augustus 27, 2005

Wauw, regen!

Helemaal uitgerust word ik wakker en eindelijk ben ik weer in een ritme van op tijd opstaan, denk ik tenminste. Tot ik op mijn wekker kijk en zie, dat het 9:01 is. Dat kan toch niet! Ik kijk op mijn horloge en jawel, hoor, 9:01. Veel en veel later, dan ik had gedacht.

Rick en ik staan gauw op en als we naar buiten kijken zien we de waarschijnlijke reden voor ons uitslapen: het regent!! Dit hebben we al een paar maanden niet meegemaakt en toch reageren we hetzelfde: BALEN! Ik weet het, we mogen niet klagen en het is nodig voor de natuur, maar BALEN!

We eten ontbijt (heel stiekem een paar lekker verse stroopwafeltjes uit Aruba) en ik drink mijn koffie met koffiemelk. Zoals we hier zeggen: "It's the little things in life".

Om elf uur hebben we afgesproken bij Karin en Frank langs te gaan. Die wonen nu in hun nieuwe huis een steenworp weg van ons. Door ons late wakker worden heb ik niet zoveel tijd om te sporten, ik hef dus maar twintig minuten gewichten, onderwijl naar de berichten over Katrina kijkend. New Orleans lijkt eronder te moeten gaan lijden.

Onderweg kopen we een lekkere frambozen-perziken pie van de Pie Gourmet voor Karin en Frank. We wilden een meer duurzaam "housewarming gift" geven, maar de tijd ontbreekt, volgende keer dus maar.

Ze hebben een heel gezellig en mooi nieuw huis. We krijgen een tour en het is allemaal lekker licht en modern. Ze hebben heel wat (flinke) bomen in de tuin en willen daar een aantal van kappen om plaats te maken voor een zwembad.

We kletsen wat af en Rick geeft Frank heel wat tips. De mannen kunnen het goed met elkaar vinden (ook belangrijk!) en Karin en ik hebben ook heel wat te bespreken.

Karin heeft een van de lekkere bakkerijen in Vienna ook al gevonden en we hebben een lekkere lunch met zijn allen. Daarna blijft Saskia met Maaike spelen en wij gaan met de twee oudsten naar huis.

Onderweg rijden we langs het Vienna Aquarium, want Kai wil zo graag een slang als huisdier. De slangen, die ze hebben, kosten heel wat en zijn ontzettend klein. Kai wil een iets ouder dier (brrr!!!), dus we bekijken de mooie tropische vissen daar (veel ervan hebben we vorige week nog in hun natuurlijke omgeving gezien!) en gaan dan naar huis.

Karin brengt Saskia om 4 uur thuis en Rick laat haar zien wat hij gebruikt om zwaardere dingen aan de muur (die hier voornamelijk gipsplaat is) te hangen.

Saskia gaat om zes uur naar Madison voor een logeerpartij en Katja moet om half acht babysitten. Kai, Rick en ik bestellen Thai eten, dat makkelijk thuisbezorgd wordt.

In de tussentijd werk ik aan mijn foto's en zet er een stel online. Er zijn nog honderden te gaan, maar de eerste Yellowstone albums zijn hier en hier te bekijken. Dat is het voordeel van regenachtige dagen, meer computertijd!

0 reacties: