Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, januari 24, 2006

Klantenservice

De zon is terug! Dat vind ik zo heerlijk hier, een grauwe dag en de volgende dag schijnt de zon weer. Hoera!

Saskia lijkt wat hangerig vanochtend, maar zegt er niets over en gaat gewoon naar school. Ik zie uit naar het hardlopen met Kirsten, dat we voor vanochtend hebben afgesproken en loop gauw terug naar huis.

Helaas gaat om kwart voor negen de telefoon en zie ik "Phillips, Douglas" op de caller ID. Oh jee, het zal toch niet? Maar inderdaad belt Kirsten om af te zeggen, ze werd onderweg naar school duizelig. Gauw probeer ik Christine nog te bereiken, want ik wil zo graag een loop maatje.

Maar Christine is niet te bereiken, dus ik besluit met Nordic Walking stokken en fototoestel naar Community Center te rijden. Daar parkeer ik en stap het W&OD pad op. Ik loop bij elkaar 7 mijl en probeer intussen ook een stel vogelfoto's te maken.
Image hosting by Photobucket

Het is heel stil op het pad vanochtend, mijlen lang zie ik niemand en dan opeens in de verte een man. Na de les van gisteren moet ik toegeven dat ik toch wel wat ongemakkelijk loop zo helemaal alleen. Raar eigenlijk, anders vind ik dat juist heerlijk, dat alleen zijn met de natuur. De mannen, die ik tegenkom, zijn stuk voor stuk oud, dus daar heb ik niets van te vrezen.
Image hosting by Photobucket

Het rood van de cardinaal valt meteen op

Image hosting by Photobucket

Een simpele mus

Image hosting by Photobucket

Dit kleine vogeltje zingt het mooist!

Image hosting by Photobucket

Een deel van de muurschildering langs het pad in Vienna

Image hosting by Photobucket

Ik denk, dat dit een "cat bird" is, maar zeker weet ik het niet

Juist terug bij het Community Center zie ik prachtige vogeltjes: een paar Cardinals, een Blue Jay en een spechtje. Heb ik daar nu 7 mijl voor gelopen?
Image hosting by Photobucket

Een paar cardinalen, het vrouwtje is een stuk minder indrukwekkend dan het mannetje!

Image hosting by Photobucket

Dit spechtje is echt heel dichtbij!

Op de terugweg stop ik bij CVS voor een kaart voor Antoinnette in Canada. Het is nog moeilijk kiezen, want je wilt toch wel de goede tekst vinden. Uiteindelijk kies ik een kaart met een berichtje uit name van een groep geschreven en stuur dat met een check naar Canada. Eerlijk gezegd voel ik me opgelucht, dat alles nu is afgehandeld, ik vond het een hele verantwoording om allemaal te regelen!

Bij Whole Foods haal ik lunch voor Rick en mij. We lunchen samen en dan gaat hij op weg naar het vliegveld. Zijn bestemming is voor de tweede keer deze maand Seattle, hij komt donderdag na middernacht weer thuis.

Kai en Saskia komen thuis (Katja werkt aan een filosofie project met seniors (laatste jaar high schoolers), die haar later thuisbrengen). Laura komt met Saskia mee, maar de hangerigheid van vanochtend is inmiddels overgegaan in koorts en hoofdpijn voor Sas.

Helaas zijn Laura's ouders niet thuis, die zijn een auto aan het kopen en pas rond vijf uur wordt er bij haar thuis eindelijk opgenomen. Intussen hangen de meisjes maar verveeld rond, want Saskia voelt zich niet lekker genoeg om te spelen en Laura wil geen tv kijken (zucht!).

Met Kerstmis hebben we Saskia een American Girl uitklapbed gegeven en meestal zijn hun spullen heel duurzaam. Gisteren viel het bed er echter uit, alle schroefjes los en onbruikbaar. Voor een produkt van $160 vind ik dat onacceptabel, dus ik schrijf een email naar American Girl met foto's.

Na de nachtmerries met klantenservice van FedEx (hoewel we daar wel een heel nette brief van hebben gekregen, maar dat verhaal heeft nog een staartje) verwacht ik niets. Maar tien minuten (ja, echt waar!) nadat ik de email heb verzonden gaat de telefoon. Tot mijn grote verbazing is het Elaine van American Girl! Ze is vol verontschuldigingen en een nieuw bed is al onderweg naar ons. Het oude bed kunnen we in de doos van het nieuwe op hun kosten terugsturen. Indrukwekkend! Zo houd je klanten!

Katja wordt thuis gebracht door een van de seniors en we eten de barbecue kip, die ik in de crockpot heb gemaakt. Lekker en makkelijk, lang leve de kant en klare puree, die echt lekker is!

Met koortsige Saskia en moeie Kai kijk ik American Idol, het blijft een onderhoudende show, onvoorstelbaar hoeveel mensen denken, dat ze kunnen zingen en ronduit lachwekkend zijn! Aan de andere kant zijn er ook echte talenten bij. De Hollywood aflevering zal interessant worden. En toen begon het hard te onweren... (rare winter!).

Last but not least, Wendy heeft mij ge-"tagged" en hieronder mijn lijstje en de vier gelukkige (;)) Webloggers, die ik "tag":


Vier baantjes die je in je leven hebt gehad:
- enquetrice bij de Jaarbeurs
- secretaresse bij TNO (je wilt niet weten wat er in die Hema worsten zit!)
- reisagente in een "Sweatshop"
- hoofd training department American Express

Vier films die je niet vaak genoeg kunt zien:
- Raiders of the Lost Ark en de andere Indiana Jones films
- Verder kijk ik eigenlijk niet zo vaak films, behalve nieuwe in de bioscoop

Vier mensen waar je best naast zou willen wonen:
- Mijn zusje Ayesha (die staat eigenlijk op nummer 1, 2 en 3, we wonen veel te ver van elkaar vandaan!)
- Mijn beste vriendin Christine
- Mijn buurvrouw Lorraine
- Petra Schoon

Vier liedjes die je niet meer wilt horen:
- "Break Away" van Kelly Clarkson
- Al de zielige Country liedjes, die op het moment populair zijn hier
- "Boulevard of Broken Dreams" van Greenday (omdat Saskia dat eindeloos speelt!)
- Alle Heavy Metal


Vier plaatsen waar je op vakantie ging:
- Aruba
- Tunesie
- Trinidad and Tobago
- Turks and Caicos

Vier concerten die indruk maakten:
- Spandau Ballet
- REM
- Paul McCartney (recent)
- Billy Joel (recent)

Vier websites die je dagelijks bezoekt:
- the Hunger Site (staat als mijn startpagina)
- Alles Amerika forum
- Florida forum
- Google

En nog een heel aantal blogs en forums!

Vier dingen die je graag eet:
- Allerlei soorten (vooral rauwe!) vis
- Belgische bonbons
- Aziatisch eten (Thai, Japans, Chinees, Indiaas)
- Butterscotch of caramel wat dan ook!


Vier plaatsen waar je liever bent dan nu:
- in Seattle met Rick
- Ergens warm!!
- Met zijn allen op bezoek bij mijn zusje en zwager (ik mis ze duidelijk ;))
- Yellowstone NP


Vier loggers die je gaat taggen:
(En die dus nu aan de beurt zijn om een paar leuke antwoorden te verzinnen en vervolgens zelf het stokje door mogen geven).....
- Petra
- Ludy
- An
- Nel

0 reacties: