Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, januari 16, 2006

Martin Luther King's birthday

Vandaag is een vrije dag vanwege Martin Luther King's Birthday. Rick blijft thuis en we ruimen op van het weekend en maken samen een heel lange wandeling. Met Rick lopen is altijd erg leuk, want hij wil nooit hetzelfde doen. Zo bevinden we ons opeens op een drukke weg zonder stoepen, bijvoorbeeld, of in een soort doolhof van een buurt en kunnen de uitgang niet vinden. Never a dull moment!

Het grootste deel van mijn dag besteed ik (tot mijn schaamte) niet met denken aan de grote man, Dr. Martin Luther King Jr., die heel veel goeds heeft gedaan en daarvoor met zijn leven moest betalen.

In plaats daarvan probeer ik uit alle macht weer op Blogger.com te komen om mijn blog bij te werken. Gelukkig lukt dat halverwege de middag weer en de rest van de tijd schrijf ik over het afgelopen weekend en bewerk de foto's. Het was een groot avontuur! Het verslag staat hieronder.

Aan hoe ik me voelde, toen ik niet kon schrijven, kan ik concluderen, dat het schrijven van het blog een enorme hobby is geworden voor mij! Gelukkig hoefde ik niet helemaal opnieuw te beginnen, iets waar ik eerder vandaag wel bang voor was!

0 reacties: