Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, maart 01, 2007

Het werkt!

Het is weer heel zonnig, als ik wakker word en Christine haalt me over om elf uur naar haar toe te gaan om te gaan lopen. Iedere ochtend voel ik me iets beter, al zit ik nog erg vol en ben vooral heel doof (wat tot grappige situaties met de kinderen leidt).

Voor ik naar Fairfax ga neem ik Cosmo nog even mee voor een fikse wandeling. Voor een puppy van nog geen vier maanden loopt hij echt heel goed aan de lijn! Hij luistert ook goed naar "Wait", "Sit and Stay" (hij blijft zelfs zitten, als ik wegloop!) en "Heel" (ophouden met trekken). Zoals Mary Poppins zou zeggen: "He's practically perfect in every way!".

Tegen de tijd, dat ik bij Christine ben is het helemaal bewolkt, maar wel een lekkere temperatuur van zo'n 13 graden. Het halve land lijdt op het moment onder noodweer en wij hebben een "Flood Watch". Vooralsnog is er van dat vreselijke weer gelukkig niets te merken.


De VS lijkt wel een lappendeken met "Watches and Warnings" vanmiddag!

We lopen meer dan vier mijl (6+ kilometer) en ik voel me er goed over. Dinsdag dacht ik nog nauwelijks vooruit te kunnen komen en nu loop ik alweer zo ver.

Het is inmiddels al na twaalven en ik ga gauw huiswaarts. Op het raam van de van zie ik echter de sticker met een grote 2/07! Oh jee, het is nu 3/07 en dat betekent, dat ik illegaal rijd, de van moet geinspecteerd worden! Ook heb ik vrijwel geen benzine meer.

Bij de eerste de beste Exxon (en waarschijnlijk ook de duurste, grrr!) tank ik bij. Exxons en Mobils zijn het makkelijkst, want ik heb hun Speedpass aan mijn sleutelhanger zitten.

Eigenlijk heb ik helemaal geen zin in een inspectie, maar als er niemand in de rij staat bij de Shell besluit ik toch aan te sluiten. Ik ben er wat huiverig onder, want het spiegeltje aan de passagierskant is gebroken. De mechanicien is superaardig en ik ga maar in het wachtkamertje over Australian Shepherds zitten lezen.

Niet veel later komt hij me melden, dat de van is goedgekeurd, zowel voor de staatsinspectie, als voor de "emissions" (uitlaatgassen). Hij zegt wel, dat ik het spiegeltje moet laten maken, maar heeft de auto er gelukkig niet om afgekeurd. Dat laatste had betekend, dat ik het binnen twee weken had moeten laten maken. En, omdat ik een lichtje met richtingaanwijzing in mijn spiegeltje heb, zou dat $400 kosten!

Blij (en hongerig, want het is inmiddels na enen) ga ik huiswaarts, waar ik door een zeer enthousiast hondenbeest word opgewacht. We lopen samen, ik geef hem en mezelf eten en dan begin ik aan mijn nieuwe laptop. Eindelijk zijn de data van mijn oude laptop gecopieerd!

Alles lijkt goed te werken, alleen lukt het me niet foto's te uploaden voor mijn fotografie lessen. Iedere keer als ik dat probeer, crasht Internet Explorer. Als ik het later op Ricks PC probeer, gebeurt hetzelfde, het is dus een Vista probleem.

Cosmo gaat spelen met Quincy en Leah's achtertuin is een modderpoel. We krijgen dus een helemaal bruin hondje terug en Katja, Kai, Leah en Saskia doen hem in bad. Hij is weer helemaal schoon. Of hij het leuk vindt, weet hij nog niet.


Nog nat!



Kai spreekt hem toe

We eten vanavond kabobs met rijst en lekkere sauzen van de lokale Libanees. Heerlijk! Bij American Idol worden mensen naar huis gestuurd, die beduidend beter zongen, dan anderen, jammer!


Helpen met huiswerk



De poezen zoeken heil bij Kai
Intussen is het weer alweer een groot item op het nieuws. In Alabama werd een high school getroffen, doodeng! Hier is men dus bang voor overstromingen. Hopelijk valt het allemaal mee, want meestal worden hierdoor ouderen van dagen en de minder bedeelden getroffen.

0 reacties: