Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, september 10, 2005

Happy Birthday to me!!

Om zeven uur vanochtend gaat de telefoon al. Ik kreun, maar neem hem toch maar op en gelukkig, want het is mijn moeder, die mij uit Nederland een prettige verjaardag wenst. Een kwartiertje later belt mijn broer uit Nederland ook op, dus daarna ben ik klaar wakker. Een vroege start van een leuke dag, dus!

Rick verrast me met een ontbijt op bed, bestaande uit mijn favorieten: een zacht gekookt eitje, een blueberry scone, een Belgische wafel met van die lekkere grote stukken suiker erin, gerookte zalm en een kop met frambozen en bramen. Wat een luxe! Ik smikkel het allemaal op en de hele tijd zitten er drie katten geduldig te wachten of er misschien een stukje zalm afkan. Natuurlijk kan ik het gespin niet weerstaan en geef ze alle drie hun zin. Nou, hun dag kon niet meer stuk!

Rick trommelt de kinderen uit bed en dan komen de cadeautjes. Saskia geeft me makeup, die ze zelf heeft uitgekozen (lipgloss, nagellak en oogschaduw), van Kai krijg ik de dvd van National Treasure en van Katja een paar heel hippe oorbellen. En dan komt het grote cadeau van Rick! Dolblij neem ik het langwerpige doosje van hem aan, want ik weet natuurlijk al, dat daar de armband, die we in Aruba uitgezocht hebben, in zit. Hij is werkelijk (letterlijk!) schitterend!

Tot mijn verbazing rijkt Rick me vervolgens nog een grotere doos aan. Het blijkt een MIO Pocket PC met GPS te zijn, hij vond, dat ik nu ook wel eens een GPS systeem in de van nodig had. Joepie!! Nu gaat een zoetgevooisde damesstem mij ook voortaan naar mijn bestemmingen begeleiden.

Nadat we ons aangekleed hebben en Rick alvast wat spullen voor het feest van vanavond heeft klaargemaakt, gaan we potje tennissen. Het is alweer een heerlijke temperatuur buiten, ik ben echt dol op september in dit gebied, het weer is zo lekker! Natuurlijk wint Rick weer, maar ik word al beter, dit keer win ik zowaar drie games.

Bij Subway halen we lunch en dan ga ik lekker in de tuin zitten lezen, terwijl Rick en de kinderen voorbereidingen treffen voor het grote feest. Er zullen, met kinderen erbij, zo'n veertig mensen komen.

Rick heeft schalen met mini cheesecakes, soesjes, koekjes, fruit en kaas en andere lekkernijen bij Giant besteld. Mijn verjaardagscake komt van Whole Foods, ik ben niet zo'n cake liefhebster, maar hun chocolade cake is zo lekker, niet te beschrijven! En omdat Rick altijd bang is, dat hij niet genoeg te eten heeft, haalt hij ook een frambozen-perziken pie bij de Pie Gourmet.


Om een uur of zeven arriveren de eerste gasten. Het wordt een heel geanimeerd feestje, de kinderen vermaken zich ook allemaal prima in de basement met Dance, Dance Revolution en spelen volleybal in de tuin. Pas om half een gaan de laatste gasten weg, wat heel wat zegt, want gewoonlijk vertrekt iedereen rond een uur of tien! Het eten is bijna op en een paar van onze buren blijven nog even om te helpen met opruimen. Wat voel ik me rijk met zo'n leuke vriendenkring en met zo'n lieve man, die me zo enorm verwend!

***En hierbij wil ik ook iedereen, die mij online kaarten heeft gestuurd en gefeliciteerd, heel hartelijk bedanken! Hartstikke leuk! Jammer, dat sommige kaarten niet zijn aangekomen, mijn email provider heeft een vreemde Spamfilter geinstalleerd, die helaas ook veel van mijn gewone mail niet door laat. Mijn Hotmail adres is Kasaka@hotmail.com, als jullie het alsnog willen zenden, want natuurlijk zou ik de kaarten graag zien!

0 reacties: