Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, mei 25, 2007

Genieten van de natuur

Als ik om half negen de hoek van de cul de sac om loop, staat Mary Ellen al op me te wachten. Al zo vroeg voelt het warm en zwoel aan buiten en we proberen zoveel mogelijk in de schaduw te lopen. Het is leuk om zo een paar keer per week met haar hard te lopen. We bespreken onder anderen onze vakanties, want er is een kans, dat zij op dezelfde tijd als wij in Aruba zullen zijn. Dat zou super leuk zijn!

Mary Ellen gaat vandaag met haar ouders en schoonmoeder naar Old Town Alexandria. Ook zij maakt grif gebruik van mijn opgedane kennis tijdens het rondleiden van mijn gasten.

Cosmo is weer helemaal de oude, zijn kraag is af. Hij is vervelend tijdens zijn wandeling, wil constant op zijn lijn kauwen. We gaan niet lang, want hij heeft het flink warm en ik ben vergeten mijn "Outward Hound" water mee te nemen.

Na Cosmo van eten en drinken te hebben voorzien rijd ik naar Reston. Daar lopen Katja B. en ik en poedel Merlin zo'n vier mijl door de prachtige bossen. We komen langs stroompjes met watervalletjes en meren met zonnende schildpadden.


Merlin bij het water



Voor een groot deel lopen we op het Cross County Trail, dat werkelijk prachtig is!! Langs het pad spelen de eekhoorntjes krijgertje en een chipmunk schiet vlak voor onze voeten over. Zo in de natuur lopen is toch echt mijn favoriete bezigheid!






Thuis maak ik een lekkere verkoelende lunch van gazpacho en overgebleven garnalen van een paar dagen geleden. Whole Foods heeft de heerlijkste gazpacho en met dit warme weer smaakt die nog lekkerder!

De middag brengen we buiten door. Ik computer en Katja en Leah wassen Katja's autootje. Dat was hard nodig! Ook onze van is vreselijk vies, maar ik wacht nog even tot de pollen wat minder worden voor ik hem laat wassen.


Ook Snickers en Meike genieten van het lekker warme weer



Als avondeten halen we Libanees en ik besteed de hele avond met bijkletsen aan de telefoon met Annemarie. We hebben weken "nieuws" van elkaar in te halen! Pas om elf uur gaan we naar binnen! Heerlijk, dit zomerse weer en in het weekend zal het nog warmer worden!

7 reacties:

Anoniem zei

Inderdaad.....een heerlijke dag! Weer lekker gelopen op een mooi trail.
Cosmo is gewoon ondeugend omdat hij die collar om moest hebben....
hij is echt een dondersteen.
Lekker genieten hoor van het buiten zijn in de zon! Heerlijk!

Anoniem zei

Wat hebben jullie een heerlijke omgeving om in te wandelen. En de luxe van een zwembad in de tuin lijkt me ook wel wat, maar is met onze zomers meestal overbodige luxe (bovendien past het niet in mijn tuin!).
Wat goed dat Saskia zo fanatiek is met haar kandidaatschap voor SCA vice president. Iemand die zoveel moeite neemt, verdient het om te winnen!
En Katja, niet teveel piekeren. Je studeert heel hard en doet het prima, dus je komt er wel!
Goed weekend allemaal!

Anoniem zei

Wij genieten ook volop van het mooie weer.
En ik geniet van je mooie natuurfoto's!

Anoniem zei

Heerlijk zo'n wandeling met dat mooie weer, leuk die foto's van de katten.
Fijn weekend!

Anoniem zei

Ik zie dat het nu 32 graden bij jullie is. Wat heerlijk Petra. Genieten maar!!

Annemiek zei

Dat is lekker genieten zo in de natuur. Je ziet altijd weer wat anders.

Anoniem zei

Wat een weertje zeg. Zalig!! Hier rond de 15 graden en regen. Prachtige natuur foto's en heerlijk om je katten weer eens te zien.