Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, mei 28, 2007

Memorial Day

Na alle drukte van gisteren slapen we vanochtend lekker lang uit. Het is al vroeg te voelen, dat het weer een warme, vochtige dag zal worden.

Mary Ellen belt of ik wil gaan hardlopen en daar zeg ik nooit nee tegen, veel gezelliger, dan alleen sporten! Maar oh, wat is het warm! Het lukt ons niet eens de hele vijf kilometer hard te lopen. Het voelt gewoon niet lekker met deze vochtigheid.

Thuis neem ik gauw een douche en na de lunch gaan Katja, Rick en ik weer naar Viva Vienna. Katja ontmoet een aantal vriendinnen daar en wij zien Kelli met Saskia en Tabatha. Kelli heeft een eigen standje om haar nieuwe hondensalon te promoten.

Rick en ik lopen langs alle tentjes. Er zijn allerlei handgemaakte spullen te koop en er staan een heel aantal politieke campagne tenten. De kandidaten staan klaar om onze hand te schudden en een pamflet in onze handen te drukken.

We kopen een fossiel voor Kai en een soort haardroogdoek voor Katja. En bij een standje met heel grappig magnetische juwelen koopt Rick een ketting voor mij en Saskia. Heel leuk en bijzonder zijn die, je kunt ze op verschillende manieren als ketting dragen, maar ook om je arm wikkelen als armband.

Hierna houden we de hitte wel voor gezien en gaan huiswaarts. Op de terugweg stoppen we bij Pie Gourmet om een paar pie's voor het dessert van vanavond te kopen. De keuze valt op een perzik-frambozen en perzik-bosbessen pie.

De rest van de middag besteden we met klusjes in en rond het huis. Ook help ik Saskia haar posters voor haar campagne ontwerpen. Uiteindelijk is haar slogan "I build miles of smiles" geworden.


Christine (links) en Karin genietend van het heerlijke eten

Om een uur of vijf rijden we naar Fairfax, naar Christine en Chuck. Karin en Frank en hun dochters komen ook en we hebben een heel smakelijke maaltijd van door Chuck gerookte varkenshaas. Het is een heel gezellige afsluiting van een heerlijk Memorial Day weekend!

5 reacties:

Anoniem zei

Ja, die zijn erg leuk, die magnetische kettingen/armbanden. Alleen als je net als ik op kantoor werkt, dan kan je wel eens voor schut staan ermee (er waren nl. paperclipsen aan gaan "kleven"). Dus mijn ketting was opeens wel erg apart (tot grote hilariteit van mijn collega's).

Anoniem zei

Heel leuk, die kettingen, ik heb er ook een paar van. Zo te lezen hebben jullie een lekkere, ontspannen dag gehad. Hier vandaag maar 12 graden! Van mij mag het weer heet worden.

Anoniem zei

Jammie...lekker eten bij Christine en Chuck! Altijd gezellig.

Goede slogan van Saskia!

Warme dagen in het vooruitzicht....in gedachten kom ik even langs!

Anoniem zei

Dat was weer een gezelllig lang weekend bij jullie met heel mooi weer, wat in Ned. anders was, maar we blijven duimen voor mooier weer!! Groetje van Henny.

Anoniem zei

Hoi Petra, waar zijn de foto's???

Wat is het warm bij jullie! Dan wil je je wel rustig houden!

De magnetische juwelen vind ik ook leuk; Ludy heeft ze ook!