Ons pleintje nu:

vrijdag, oktober 24, 2014

Weer heel eventjes met zijn vijven

Het belooft weer een schitterende herfstdag te wonen en de zon lacht me vrolijk tegemoet als ik de lamellen opendoe.  Als ontbijt wilde ik wafels eten, maar helaas, die zijn op.  Kennelijk houdt Katja er ook van.  Dan maar een bakje Griekse yoghurt met een paar sterke koppen koffie.


Nu we weer terug zijn in ons huis en de sportschool weer vlakbij vind ik het tijd om mijn sportroutine wat aan te passen.  Op vrijdag heeft Sharon om negen uur een tabata klas met cardio en gewichten.  Ik besluit die eens te gaan uitproberen. 

Het is een flink intensief uur sporten en ik heb besloten er als het enigszins kan iedere week heen te gaan.  Volgende week gaat het alleen helaas al niet lukken, want vrijdag heb ik een rondleiding.  De klas is een goede manier om gewichten te doen, het uur gaat snel voorbij.

Thuis spring ik gauw onder de douche en ga dan op de lamellen meneer wachten, die nog wat laatste dingetjes moet doen.  Als de bel gaat denk ik dan ook dat hij het is, maar het blijkt een bezorgster te zijn met een heel mooi boeket bloemen in haar handen.  Het blijkt voor mij te zijn, een verrassing van Rick, zo lief!

Niet veel later gaat de bel weer en staat de vriendelijke Michael van Blinds To Go voor de deur.  Hij heeft een aantal nieuwe lamellendelen mee, want de oude zijn helemaal vergeeld.  Nu zien ook alle oudere lamellen beneden er weer als nieuw uit.

Voor de lunch besluit ik snel kip pho te eten bij Pho Thang Long.  Daarna loop ik naar Michaels waar ik wat herfstkunstbloemen koop voor een boeket in de eetkamer.  Al een tijdje wil ik ook chrysanthen voor de woon- en de eetkamer en die haal ik bij Safeway.  Het zijn net zonnetjes in huis en maakt het extra gezellig.

Dan is het weer tijd voor een lekker lange herfstwandeling door de buurt.  De honden gaan heel graag mee.  Zij profiteren er echt van dat ik in deze tijd van het jaar zo graag lekker lange wandelingen maak.
 
 

Natuurlijk gaat mijn fototoestel weer mee en ik neem foto's van bloemen, bladeren en Halloweenversieringen.  Nog een week en dan is het weer zover, "Trick or Treat!".

Na een uurtje ben ik terug thuis en zie net Saskia wegrijden.  Die is dit weekend weer even thuis en niet veel later krijg ik een sms-je uit de mall of ze handschoenen en een muts mag kopen.  Het is inderdaad 's ochtends vroeg vaak al echt koud als zij naar school moet.

Vanmiddag is het allerminst koud en ik ga met mijn Kindle en een groot glas water in het zonnetje op het bankje voor ons huis zitten.  De buren zijn ook buiten bezig en komen vragen hoe het is weer in ons huis te zijn.  Nou dat is natuurlijk heerlijk!

Als Rick thuiskomt uit zijn werk gaan we met zijn vijven bij Sweet Ginger eten.  Hun sushi is weer erg lekker en Kai en Rick vinden hun warme gerechten ook zeer smakelijk.  De kinderen vinden het ook leuk elkaar weer even te spreken.
 

Direct na het eten rijdt Katja weg naar New Jersey waar ze het weekend bij Kevin door gaat brengen.  Wij besteden een gezellige vrijdagavond met zijn allen in de family room.  Lekker met de voeten omhoog op onze luie stoelen.  Het tweede weekend thuis gaat voor mij in dus thuis zijn is nog lang niet gewoon.

Foto's van vandaag staan hier

3 reacties:

Suus Laban zei

Heel fijn om weer thuis te zijn. En dan ook nog eens af en toe met zijn vijven. Dat is echt genieten. Fijn weekend.

Sandrah zei

Ik kan me zo goed voorstellen dat het nog iedere dag een feestje is om gewoon weer thuis te kunnen zijn.

Die sushi ziet er weer heerlijk uit!

Sandra

Petra zei

@Suus - Dank je, ik hoop dat jouw weekend ook leuk was

@Sandra - Ja, die sushi, ik zou het dagelijks kunnen eten!