Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, oktober 14, 2024

Over opgezwollen oogleden

Die rotvliegjes hebben nog een nasleep, want kennelijk ben ik allergisch voor hun beten. Ze hebben me op de oogleden gebeten en ik voel bij het wakker worden al dat die helemaal opgezwollen zijn. Het kriebelt ook ontzettend. 

Rick schrikt ervan als ik het licht aandoe. Het lijkt wel of ik in een gevecht ben geweest! Ik zal jullie de onflatteuze foto besparen. Gelukkig hebben we nog Benadryl, antihystamine tabletjes, en daar neem ik er twee van. In de loop van de dag neemt de zwelling af, maar de jeuk blijft helaas.

Voor het eerst in weken eet Rick weer cereal voor zijn ontbijt. Ik maak mijn favoriete ontbijt en smul daarvan. Dan gaat Rick douchen en ik doe vast een half uur op de elliptische machine. 

Daarna gaan we onze koffies halen. Er zijn dit weekend veel tuinen versierd. Sommigen hebben heel veel opblaasfiguren, maar onderstaande vind ik leuk. Ik neem me voor daar later vandaag nog eens heen te gaan. 


Rick gaat aan het werk en ik maak mijn cardio af. Daarbij doe ik ook nog een half uur op de Scoop voor mijn heupen. Eigenlijk had ik ook gewichten willen doen, maar door de Benadryl voel ik me wat lichthoofdig dus het is maar beter dat ik dat nog even uitstel. 

In plaats daarvan ga ik door de buurt rijden en dan naar Whole Foods. Iedere ochtend zijn er meer herfstkleuren te zien, maar het duurt nog even voor het op het hoogtepunt is. 

Vanochtend zag ik dus dat leuk versierde huis aan Battle Street en daar zijn meer huizen versierd. Ik vind de grote monster inktvis ook wel leuk. De komende paar weken zal ik weer heel wat Halloween versieringen fotograferen. 




Bij Whole Foods koop ik reuze garnalen en zie dan dat de Chesapeake Bay garnalensalade terug is! Hoera! Ik neem daar ook een bakje van mee. Dan hoef ik morgen geen lunch te halen, wel zo handig. 

Rick en ik eten samen ons middageten. Het is grappig hoe anders onze maaltijden zijn. Ik heb mini paprikaatjes, garnalen en bramen en Rick tortillas met kip, kaas en augurk. Ik probeer Rick zover te krijgen wat meer groente te eten, maar dat lukt maar matig.

Het waait enorm en is maar zestien graden. Ik voel me niet je van het en ik geef me er maar aan over. Ik lees wat, doe wat spelletjes en Duolingo en zo gaat de middag voorbij met niets doen. Hopelijk gaat het morgen weer beter, want dit is eigenlijk niets voor mij.

Rick gaat in de hot tub in de hoop dat dat zijn rug gaat helpen. Ik ben teveel bezig met mijn ogen en denk dat de hot tub dampen daar niet bij gaan helpen. Wat hoop ik dat het morgen beter is!!

Rick besluit dat ik mijn lievelingskostje van Genki heb verdiend. Hij vindt mij heel zielig, want die ogen zien er pijnlijk uit (zijn ze ook). Ik bestel dus de yakitori en Rick taco's van Taco Rock. Ik zou dit maal echt iedere dag kunnen eten, zo lekker!

En nu ga ik de eerste aflevering van Below Deck Sailing Yacht kijken. Het is weer Daisy en Gary voor degenen, die ook kijken. Hopelijk wordt het niet ergerlijk zoals vorig seizoen. 

6 reacties:

Petr@ zei

Wat ontzettend vervelend zeg, die allergische reactie en dan vooral omdat het je ogen zijn. Hopelijk is het morgen beter.
Maar wat een fijne verrassing dat je favoriete garnalensalade er weer was.
Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe Below Deck Sailing Yacht.

Reny zei

Ik kan jouw blijdschap voor de garnalensalade bijna voelen, heerlijk voor je.
Hopelijk sta je dinsdag op en gaat het beter met de ogen, lijkt me heel vervelend (understatement).
Fingers crossed!

Anja L. zei

Oh wat vervelend dat je zo’n last van je ogen hebt, dan hebben ze je goed te pakken gehad.
Gelukkig hadden ze je salade weer, toch een lichtpuntje.
Fijne dinsdag.

Petra zei

@Petra - Ik ga vanavond de tweede aflevering kijken. Ik vind captain Glenn altijd leuk.

Petra zei

@Reny - Die garnalensalade was weer heerlijk!

Petra zei

@Anja - Dat was zeker een lichtpuntje!