Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, oktober 15, 2024

Over personal training en happy hour

Als ik wakker word voel ik alleen maar enorme jeuk aan mijn ogen. Katja video belt omdat Fiona de dinosaurus hoodie, die ik haar heb gestuurd, aan heeft. Zij schrikt van mijn opgezwollen oogleden. Ik baal gigantisch!

Rick vindt het er niet zo erg uitzien, maar het is vrij donker in de kamer en daar zal dat wel door komen. We eten ontbijt en dan ga ik alvast wat cardio doen, terwijl Rick zich klaarmaakt voor zijn werk. 

Aangezien Rick vroege vergaderingen heeft gaan we naar het Pan Am Center voor onze Starbucks koffies. Dan maak ik mijn cardio af en geniet van mijn nitro brew voor ik naar personal training moet. 

Sharon heb ik al weken niet gezien! Ik loop binnen en het eerste wat ze zegt is: "What happened to your face?". Ik dacht dat het met de antihistamines beter was, maar kennelijk valt het toch op. Verder praten we over onze vakanties. Sharon en haar moeder namen beiden corona mee uit Italie, maar hebben wel genoten. 

Het halve uur gaat dan ook snel voorbij en na afloop rijd ik door Vienna om foto's te maken van leuk versierde huizen. Bij de Giant ga ik Allegra kopen. Dat is ook antihistamine, maar deze maakt niet slaperig. Met de Benadryl voel ik me als een zombie. 



Zo leuk gedaan!

Thuis doe ik mijn Duolingo lessen en dan is het tijd om lunch te maken. Ik geniet van de garnalensalade en mini paprikaatjes met als toetje bramen. Het is net op als Judith belt voor ons wekelijkse kletsuurtje. Dat is iedere keer weer zo gezellig!

Als Judith weer aan het werk moet ga ik mijn net bezorgde kleding passen. Zowaar is alles leuk en ik ben blij met mijn rode en aubergine kleurige broeken. Dat is weer eens wat anders dan altijd maar zwart of donkerblauw. Ook de truien die ik besteld heb zijn leuk.

Dat betekent dat ik ruimte moet maken in mijn kast. Alles wat ik vorige winter niet of nauwelijks heb gedragen gaat in een vuilniszak. Dan rijd ik naar het Pan Am Center en gooi die zak in de bakken voor het recyclen van kleding.

Hiernaast is Pumpkin Patch en ik kijk daar even rond. Dan bedenk ik me dat ik zin heb om naar DePaul's Urban Farm te gaan om te fotograferen. Ik houd het bij de ene Pumpkin Patch foto en rijd dan naar DePaul's.

Daar kan ik altijd mijn hart ophalen. Alles is zo neergelegd dat de kleuren bij elkaar passen en het makkelijk is de juiste compositie voor de foto's te vinden. Ik maak hier ook mijn "macro" themafoto. 










 De rest van de middag probeer ik vooral niet in mijn ogen te wrijven. Dat lukt maar matig, want de jeuk is constant. Als het morgen nog zo is ga ik toch maar naar de dokter.

Vanavond is ons maandelijkse happy hour bij Carnegie Diner. We zijn met zijn zevenen en het wordt weer een hartstikke leuk samenzijn. We hebben het over van alles en nog wat en het eten is goed. Ik heb een burger met kaas en zonder broodje. Hun frietjes zijn echter zo lekker dat het niet bepaald een koolhydraatarme maaltijd wordt.

Een paar uur later nemen we afscheid en Rick wacht me al op om me thuis te brengen. Daar steek ik de kaarsen en lichtjes aan en zet de verwarming wat hoger. Dit was de eerste echt herfstachtige dag met temperaturen onder de achttien graden. 


4 reacties:

Anja L. zei

Balen dat je ogen nog niet beter waren, ik duim dat het vandaag beter is.
Wat een heerlijke plek om nu herfst foto’s te maken, het ziet er zo leuk uit.
Gelukkig dat je wat afleiding hebt gedurende de dag.
Fijne woensdag.

Carla zei

Wat vervelend, dat je nog zoveel last hebt van je ogen… hopelijk gaat het snel beter.
Je foto’s van de pompoenen zijn weer erg leuk!

Petra zei

@Anja - DePaul's is het leukst in de herfst, maar ook met Kerst.

Petra zei

@Carla - Dank je!