Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, december 11, 2020

Over Saskia's 25e verjaardag

Het is altijd weer heerlijk om in ons eigen bed te slapen. We hebben dan ook een zeer goede nachtrust gehad en staan tegelijkertijd om kwart over zeven op. Het heeft vannacht gevroren, maar belooft een ongewoon warme dag te worden. 

Terwijl Rick de tijd neemt voor zijn douche, begin ik alvast aan mijn stappen. Ik probeer het buiten in de zon, maar daar is het nog net te koud voor. 

Dan is het tijd voor ons dagelijks bezoek aan Starbucks. Ik had geen ontbijt in huis dus bestel behalve de nitro brew ook weer de egg bites. Ik heb uitgevonden dat die veel lekkerder zijn, als ze twee keer gebakken worden. Anders is het een nogal kleffe hap. 

Rick begint aan zijn enige werkdag van de week en ik maak mijn stappen verder af. Die kerstfilms zijn heel fijn om de tijd sneller te laten gaan. Nog voor tienen heb ik mijn stappendoel gehaald. 

Saskia komt ergens vandaag thuis en ik haast me na mijn douche naar Party City. Daar koop ik wat ballonnen en kaarsen voor Saskia. Nu ik hier toch ben neem ik meteen maar kerstbordjes en servetten en hetzelfde voor Oud en Nieuw mee. Hoewel we dan niet zoals gewoonlijk een feestje zullen geven. 

Thuis zet ik de ballonnen op de tafel. Het is een leuk stukje geworden. Inmiddels is het alweer lunchtijd en Rick en ik halen salades. Hij bij Cava en ik bij de Subway, waar ik weer vriendelijk word begroet. 

Het is zulk lekker weer dat we buiten voor het huis eten. Dat is even anders dan de afgelopen dagen. De sneeuw was prachtig, maar ik ben toch liever vaker buiten in de zon. 
Terwijl we daar zitten komt Saskia aanrijden. Ik ben dus blij dat ik de ballonnen al heb gekocht. Het is fijn onze jarige te zien! Ze krijgt een Soutblock acai bowl als lunch van Rick en is daar heel blij mee. 

Saskia is mede thuis, omdat haar beste vriendin hier is. Gelukkig is het weer mooi genoeg voor ze om buiten te zitten. Laura heeft heel veel gezondheidsproblemen en kan geen enkel risico nemen. 

Mijn middag staat in het teken van de wijnbedels. Ik heb een heel aantal van de bestellingen klaar en verdeel die. Daarna laat ik de plaatselijke dames weten dat hun bedels klaar zijn. Verder maak ik nog meer setjes, die al besteld zijn. 

Met dit lekkere weer neem ik wel een pauze om van de zon te genieten. Wie verwacht nu op 11 december buiten te kunnen zitten! Natuurlijk komen er volgende week wel weer winterse temperaturen, dus zaak om even te genieten van dit weer. 

Als Saskia thuiskomt drinken Rick en zij een Lindeman's biertje, ik houd het bij een glaasje wijn. Saskia wil haar verjaardagseten van de Silver Diner, waarvan de hoofdchef een Nederlander is. Zij heeft honger en eet eerder, dan Rick en ik. 

Wij halen Turks eten van Istanbul Blue. Voor mij de lekkere lever en Rick heeft de doner kebab. Rick moet omrijden om het op te halen, want er is een grote waterleiding gebarsten langs de gewoonlijke route. Hopelijk is dat morgen weer gemaakt. 

Deze kerstboomversiering kregen we toen Saskia werd geboren

Saskia gaat een computerspel spelen met wat vrienden. Als zij weer beneden komt is het tijd voor taart. Dat is een grote verrassing voor Saskia! Wat zijn wij blij dat we hem besteld hebben. Het is red velvet cake met vanille en chocolate chips. Ik eet er een klein stukje van en je zou niet zeggen dat het veganistisch is. 


Dan is het tijd voor cadeautjes. Saskia krijgt een speciale lamp en 2, 3 en 5 pond gewichten voor haar virtuele klas met Sharon. Verder is er een elektrisch verwarmbare deken. Ze is heel blij met alles.

Aan Saskia kon ik vandaag echt zien dat ze heel blij was met haar verjaardag. Ik hoor haar nu hartelijk lachen met vrienden online. Ik ben zo blij dat Saskia weer beter in haar vel zit. 

Ze turnt nog steeds en gaat nu virtuele balletlessen volgen, die ze van haar broer en zus heeft gekregen. Ik ben trots op onze jongste! 

5 reacties:

BiancaMA zei

Wat een fijne dag zo met elkaar.

Fijn weekend!

Tineke zei

Hartelijke gefeliciteerd met Saskia s 25e verjaardag, fijn dat ze weer kan genieten.

Petr@ zei

Wat fijn dat het goed gaat met Saskia! En wat een leuke verjaardag heeft ze gehad. Heerlijk verwend met cadeaus en lekker eten.

Petra zei

@Bianca - Echt een ouderwets gezellige verjaardag

@Tineke - Dank je wel!

@Petra - Ja, ze was zichtbaar jarig

Sophie zei

Gefeliciteerd met Saskia! Wat fijn dat ze van haar verjaardag heeft genoten. En 25 alweer!