Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, mei 16, 2024

Over de rit naar New Jersey

Rick staat om zes uur op, want hij moet vanochtend een presentatie geven. Ik word wakker van Orions halsband als ze boven komen voor Ricks douche. 

Eigenlijk ben ik ook wel uitgeslapen en na nog wat in bed te hebben gelezen sta ik op. Ik zet een kop koffie met mijn Keurig machientje en maak dan ontbijt. 

Het is vroeger dan gewoonlijk dat ik aan mijn cardio begin. Daardoor heb ik naderhand nog tijd om in te pakken en wat laatste dingen klaar te leggen. 

Dan maak ik me klaar voor personal training. Tijdens het halve uur komen alle spieren van mijn bovenlichaam aan bod. 

Sharon en ik praten intussen over de laatste roddels in Vienna. Het is werkelijk soms alsof we in een dorp wonen. De laatste nieuwtjes verspreiden zich als vuur. 

Nadat ik klaar ben met sporten ga ik naar het centrum. Het is eindelijk heerlijk weer en ik wandel een stuk op het W&OD pad. 





De korenbloemen staan in volle bloei en ik probeer er goede foto's van te maken. Dat valt niet mee, want het waait hard. 






Als laatste maak ik mijn thema foto van vandaag. Dan is het elf uur en echt tijd om naar huis te gaan. 


Daar vul ik de koelbox met allerlei drankjes. Ik sleep mijn tas naar beneden en zet die alvast in de auto. Dan belt Rick dat hij op weg naar huis is. 

Eenmaal thuis pakt Rick zijn laatste spullen in. Intussen zet ik de vuilnisbakken voor het huis en laat Orion even uit. 

Om half een rijden we onze oprit af. We hebben ieder een salade van Cava besteld en eten die in de auto op. 

Nu beginnen we serieus aan de rit naar het noorden. Zo te zien aan Waze zijn er files onderweg. We hopen dat die zich gaan oplossen. 

Helaas is dat niet het geval. Er blijken flinke ongelukken te zijn gebeurd. Eentje is net voor Baltimore. De volgende is dichter bij Delaware. 

Hier is een vrachtwagen vrijwel over een personenauto heen gereden. Gelukkig zijn de slachtoffers al weg, want dat kan niet goed afgelopen zijn. 

Net voor de Delaware Memorial Bridge is het weer mis. Ook dit was een flink ongeluk maar geen mensen meer te zien.

Op de tegenliggende weghelft staat ook een ellenlange file. Rubbernecking wordt dat genoemd, iedereen wil zien wat er gebeurd is. 

Eindelijk na vier en een half uur komen we bij Katja aan. Fiona rent op me af en en ik krijg een enorme knuffel. Zo schattig! Pampa is daarna aan de beurt. Kleine Nico ligt te slapen. Hij had een drukke dag, eerst de kinderarts en daarna de lactatiekundige. Nico is maar liefst een half pond aangekomen de afgelopen week!

Na Nico's voeding geeft Katja hem aan mij. Hij moet een tijdje rechtop zitten en dat doet hij in mijn armen. Zo schattig weer zo'n compleet afhankelijk baby-tje! Nico vindt het lekker bij Omi, want hij slaapt heerlijk. 



Rick gaat eten halen voor Katja en ons. Dat van Katja laten we achter en nemen het onze mee naar het hotel. Dat is weer de Residence Inn. We brengen de bagage naar binnen en vallen dan aan op het eten van Rice.

Nu nog even ontspannen en dan gaan we op tijd naar bed. We zijn beiden moe van het vroege opstaan en de lange rit. 

5 reacties:

Anja L. zei

Verschrikkelijk die ongelukken onderweg.
Gelukkig zijn jullie nu lekker bij Katja en kunnen jullie genieten van de kleinkinderen!
Wat heb je een leuke top aan trouwens.

Carla zei

Gelukkig zijn jullie heelhuids in New Jersey aangekomen.
Nu lekker genieten en heerlijk om eindelijk jullie kleinzoon vast te kunnen houden.
Een heel fijn weekend gewenst.
Geoetjes

Petra zei

@Anja - Dank je!

Petra zei

@Carla - Het is zeker heerlijk!

Reny zei

Ohhhh dat is genieten, voor het eerst Nico in jullie armen !