Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, mei 15, 2024

Over hump day

Half acht komt weer snel en ik tref Rick al beneden. Met een mok koffie maak ik mijn ontbijt en Rick doucht terwijl ik eet. Hij werkt vandaag thuis en ik vind dat toch wel erg gezellig al zie ik hem nauwelijks. 

We gaan in de miezerende regen naar Starbucks voor onze koffies. Het enige mooie daaraan zijn de druppels op de planten. Daar maak ik dan ook wat foto's van. 




Mijn sportroutine bestaat vandaag uit de elliptische machine, Scoop en twintig minuten onderlichaam krachttraining. Soms heb ik echt een intern conflict met mezelf. Eigenlijk zou ik de gewichten over willen slaan, maar daarentegen is het wel goed voor me. Als ik dan eenmaal begin ga ik stug door. 

Walgreens heeft een heel aantal medicijnen voor me klaar liggen. Ik rijd door de drive thru om die op te halen. Daarna ga ik naar de Shell waar ik 40 cent korting per gallon krijg. Nu is de auto klaar voor de rit naar New Jersey morgen. 

Na mijn douche en haar drogen heb ik nog tijd om even naar The Fresh Market te gaan. Daar hebben ze lekkere mocktails, die ik nog niet in de andere supermarkten heb gezien. Het is altijd een leuke supermarkt om rond te kijken, want ze hebben soms unieke spullen. 

Precies om kwart over twaalf, zoals met Rick afgesproken, ben ik weer thuis. We gaan lunch halen in Vienna en ik zie dat Sweet Leaf een heerlijke wrap heeft. Die is met ham, geitenkaas, rucola en vijgenjam. Rick houdt het bij een Cava salade. 

We eten samen en als Rick weer terug aan het werk gaat vertrek ik naar Pro Nails 3. Daar heb ik een afspraak met Phuong. Zij maakt mijn nagels weer wat korter en ik kies donkere en lichte blauwe nagellak. 

Voor ik naar huis ga loop ik nog even de Safeway binnen. Daar koop ik twee flessen suikervrije tonic. Ik wil mijn gin & tonic mocktail ook mee naar New Jersey nemen. Als we met de auto gaan is het makkelijk die dingen mee te slepen. 

Natuurlijk heb ik een plan voor stickertjes op mijn nagels. Ik heb blauwe bloempjes met zilver omlijnd. Ik had eigenlijk goud omlijnd besteld, maar kennelijk hebben ze die niet meer. Ik heb het twee keer geprobeerd en beide keren kwam er zilver. Nou ja, dat is ook mooi. 


Voor het eten drink ik een lekkere dirty martini. De alcoholvrije wodka, die ik heb, smaakt niet echt naar wodka, maar geeft de martini wel de "kick" die het lekker maakt. Geen van de alcoholvrije sterke dranken smaakt zoals die met alcohol. Ze geven echter wel net dat andere smaakje dat een mocktail nodig heeft.

Rick en ik zijn beiden moe en bestellen ons avondeten. Dat van mij komt van Genki. Ik houd van hun yakitori en de sushi is ook goed. Rick gaat naar een van zijn favoriete kabob restaurants, het Iraanse Friends. 

Onze fervente hoop is morgen de zon te zien. Dit is heel erg ongewoon weer voor hier zo lang achter elkaar. Maar de warme zomer komt eraan. 

Tot slot een schattige foto van Nico. Ik kan niet wachten hem morgen vast te kunnen houden!

9 reacties:

Anja L. zei

Ik vind het ook wel gezellig als Fred thuiswerkt, al zie ik hem alleen maar als hij koffie komt halen of komt lunchen.
Je nagels zien er weer feestelijk uit, mooie kleur.
Goede reis vandaag!

Petr@ zei

Goede reis naar New Jersey. Eindelijk je kleinzoon vasthouden!

Tineke zei

mooie foto van Nico, hij groeit goed zo te zien, lekker warm met zijn mutsje op.
Fijn dat je er morgen weer heen kunt.
Wij vieren dit weekend ons huwelijks jubileum met alle kids en kleinkids op een waddeneiland, wij zijn er nu al en vermaken ons prima.

Wil zei

Heerlijk vooruitzicht om Nico weer vast te kunnen houden.
Wordt vast een heel gezellig weekend.
Goeie reis. !!

Becs zei

Wat leuk die stickertjes op je nagels! En wat een schattige foto van Nico. Ik kan me voorstellen dat je niet kunt wachten om hem te zien!

Petra zei

@Petra - Dank je wel!

Petra zei

@Tineke - hartelijk gefeliciteerd!

Petra zei

@Wil - dat gaat het zeker worden

Petra zei

@Becs - Dank je!