Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, mei 28, 2024

Over deze dinsdag

Eigenlijk ben ik om zes uur al wakker, maar ik doezel door tot Rick om zeven uur opstaat. Ik doe mijn Connections en Wordle en volg Rick dan naar beneden. Het is al twintig graden en belooft een prachtige dag te worden. Ik smul van mijn ontbijt en doe dan alvast wat cardio. 

Als Rick klaar is gaan we ons gewoonlijke bezoek aan Starbucks brengen. Maar eerst gaat Rick naar een kleermaker om een knoop terug aan zijn korte broek te laten zetten. Ik heb aangeboden het te doen, maar daar heeft Rick kennelijk geen vertrouwen in.

Met onze koffies rijden we niet veel later naar huis en komen onderweg een aantal herten tegen. Degene op de foto trekt zich niets van mij aan. Ik ben maar een paar meter weg van haar! Het blijft leuk, dat wild in de buurt. 


Na nog wat cardio gedaan te hebben is het tijd om naar Sharons huis te gaan voor personal training. Dat wordt weer een pittig half uur, maar al pratend is het voor ik het weet tijd om een minuut te planken als laatste oefening van vandaag. 

Voor de rest van mijn stappen besluit ik op het W&OD pad te gaan lopen/joggen. Vroeger was het op een dinsdag heel rustig, maar nu is het druk met racefietsers, die met volle snelheid inhalen. Ik zie er een bijna een moeder met kind aanrijden, omdat hij nog net even tussen hen en een tegenliggende fietser door moest flitsen. 

De meesten laten horen dat ze langs mij komen, maar ook ik word bijna van mijn sokken gereden door een vrouw die haast heeft, terwijl ik helemaal rechts loop. Het is gewoon niet leuk meer om hier te wandelen. Veel te stressvol en dat is echt heel jammer.

Mijn stappendoel is tenminste bereikt, dat wel. Ik steek over en ga bij Whole Foods wat boodschappen doen. Ik breng een topje terug voor Amazon en schep dan een salade bijeen voor vanavond. Verder neem ik een bakje met garnalensalade mee. 



Judith heeft vandaag maar een klein uurtje de tijd en ik maak mijn lunch voor zij belt. Mini komkommertjes, verse aardbeien en bramen vergezellen de garnalensalade. Judith en ik kletsen gezellig bij en voor we het weten is het tijd om afscheid te nemen. 

Tijd om mijn bikini aan te trekken en naar het zwembad te lopen. Daar ben ik een tijdje de enige. Het is heerlijk weer, maar er staat een verkoelende bries. Ik probeer het water, maar het is me te koud om echt te zwemmen. Enfin, ik ben erin geweest. 

Een uurtje later komen de high schoolers en een kennis, Sabayna, die ik sinds vorig zwemseizoen niet heb gezien. We praten gezellig bij en dan gaat Sabayna baantjes trekken al vindt zij het ook heel koud. 

Vanmiddag heb ik met Christine afgesproken bij te kletsen en zij belt net als ik donkere wolken aan zie komen. Inderdaad begint het te druppelen en ik loop naar huis. Maar goed ook, want er volgt een flink onweer met stortregens. 



Het is al bijna zes uur als Christine en ik uitgepraat zijn na twee uur en tweeentwintig minuten. Met niemand anders behalve misschien mijn zus kan ik zo lang onafgebroken praten. 

Vanavond hebben we een heel simpel Amerikaans maal: hot dogs op koolhydraatarme broodjes en een gemengde salade. We eten dat nooit en daarom is het erg lekker. Natuurlijk hebben we wel "gezonde" hot dogs gekocht.

Het was een heerlijke dag en hopelijk volgen er nog meer de komende weken. Er is niets beters dan de ontspannen zomerdagen! En nu ga ik Below Deck kijken. 

7 reacties:

Petr@ zei

Heerlijk om zo bij het zwembad te vertoeven, ook al ga je het water (bijna) niet in.
Grappig hè, hoe je met sommige mensen uren kunt bellen zonder dat je de tijd in de gaten hebt.
Prachtige foto's van het hert!

Anja L. zei

Die Rick, een knoop aanzetten is het simpelste wat er is😂.
Ik geniet er ook altijd van als ik de hertjes bij de Eem zie.
Wat jammer dat het pad zo druk is gewordenmaar hier zie je ook dat mensen op het fietspad geen rekening meer met elkaar houden.
Lekker hoor die uurtjes bij het zwembad.
Fijne woensdag.

Reny zei

Ik heb hardop gelachen toen je schreef dat Rick zijn broek wegbrengt om een knoop te laten aanzetten, hilarisch !!

Erg dat het pad zo druk is geworden en dat men geen rekening houdt met de voetgangers.

Wil Perquin zei

Daar moest ik echt om lachen: een knoop aanzetten.Hoe simpel kan het zijn.!!!!🤣
Dat lange bellen daar kan ik over meepraten. Het zijn voor mij de gezelligste uren als ik met Cathy bel. Ook zo vervelend met die 9 uur tijdverschil, Als zij belt is het bij ons bijna bedtijd.

Marion2 zei

Wat een heerlijke zomerse dag. Ik benijd je erom, hier lijkt het wel herfst met wind uit het noorden en heel veel regen.

Wat een rare reactie staat er onder je vorige blog. Blijkbaar helpt het inloggen ook niet :/.

Carla zei

Wat een heerlijke dag,met zulk mooi weer en lekker naar het zwembad!
Hopelijk kun je er nog vaak heen deze zomer.
Mooie foto’s heb je kunnen maken van het hert.
Groetjes uit Valkenburg

Petra zei

@Petra - Dat zwembad geeft inderdaad zo'n relaxed gevoel.

@Anja - Het is een wonder dat er niet veel ongelukken gebeuren.

@Reny - Ja, die Rick, maar de knoop zal er vast heel goed aan zitten.

@Wil - Ik vind 6 uur al zo onhandig met Kai laat staan 9 uur

@Marion - Dat zijn hinderlijke spammers, maar hopelijk houdt het de persoonlijke aanvallen tegen.

@Carla - Ik ben van plan heel vaak te gaan!