Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, mei 20, 2024

Over nog wat baby knuffels en de terugrit

Om half acht word ik wakker uit een droom. Zo een waar je eerst niet weet waar je bent. Tot mijn verbazing is Ricks kant van het bed leeg. Hij is al een half uur op en heeft koffie en thee gehaald. Ik heb daar helemaal niets van gemerkt.

We maken ons klaar en pakken de laatste spullen in. Dan checken we uit en nemen van afscheid van LaToya, die ons altijd met alles helpt in dit hotel. Rick bestelt de koffies en zijn ontbijt van Starbucks en die gaan we als eerste ophalen. 

Daarna gaan we naar Wegmans. Katja heeft ons een kort lijstje van benodigdheden gegeven. Nu we hier toch zijn neem ik meteen mijn favoriete Rituals alcoholvrije gin, aperitif en tequila mee. Die zijn hier goedkoper dan bij Total Wine. 



Als laatste halen we Katja's en mijn omeletten op van Joe's Bagel. Katja is blij dat we er nog even zijn en na het ontbijt mag ik Nico vasthouden. Die slaapt heerlijk! Zo schattig, dat zachte bolletje.

Rick gaat verder aan de schommelbank en Katja ruimt op en doet de was. Nico slaapt en slaapt, tot hij honger krijgt. En dat heeft hij ongeveer iedere twee uur. 

Bij het luier verschonen blijkt dat ik nog niets geleerd heb met jongetjes, want als ik Nico's luier uitdoe plast hij en zijn piemeltje lijkt wel een tuinslang. Zijn kleertjes zijn kleddernat. Nadat hij weer helemaal droog is geef ik Nico zijn flesje. 



Zo kabbelt de ochtend voorbij en we besluiten nog gezellig samen lunch te eten. Rick haalt salades van Mr. Greek. Die zijn altijd gigantisch en heel lekker. Terwijl Katja en ik eten houdt Rick zijn kleinzoontje nog even vast en dan is het echt tijd om afscheid te nemen. 



Als we Waze aanzetten is onze aankomsttijd half vijf. Alleen is het verkeer alweer verschrikkelijk! De ene file na de andere en dit keer lijken het vooral wegwerkzaamheden te zijn. Bij een van de service plaza's in Maryland maken we even een sanitaire stop, ook fijn om even de benen te strekken. 

Pas om kwart voor zes komen we in Vienna aan! Ik ga wat sappen kopen bij Greenheart en dan halen we spullen voor het avondeten van Whole Foods. 

De zomer is hier eindelijk gearriveerd en Rick grilt kipspiesjes voor mij en hamburgers voor zichzelf. Daar hebben we een frisse komkommersalade bij. Zo'n zomers maal smaakt altijd weer prima.

En zo zijn we weer in het warme Virginia. Het is fijn om thuis te zijn en ook dat we weten dat we over iets meer dan een maand de kleintjes weer zullen zien. 

 

8 reacties:

Anja L. zei

Fijn dat jullie nog een ochtend bij Katja konden zijn. Grappig je belevenis met het verwisselen van de luier😀.
Jammer dat het verkeer zo’n drama was op de terugreis. Gelukkig is het nu eindelijk warm weer bij jullie.
Fijne dinsdag l

Petr@ zei

Heerlijk, nog even een paar uurtjes met Nico en Katja. En wat fijn om te weten dat je elkaar snel weer ziet.
Wanneer moet Katja weer aan het werk?

Anja zei

Wat fijn dat jullie ondanks de afstand de kleintjes regelmatig zien.

Carla zei

Wat een schattige foto’s van Nico!
Ze groeien zo snel he.
En Fiona is ook alweer bijna 3… mijn kleinzoon wordt in oktober 3..
Fijn dat het bij jullie ook zomerweer is.
Gaat het zwembad ook weer open dan binnenkort?
Groetjes

Wil zei

Wat een heerlijk weekend hebben jullie gehad. Zo fijn om die kleintjes te kunnen knuffelen.
Gelukkig wonen ze niet al te ver zodat jullie er regelmatig naar toe kunnen.

Petra zei

@Anja - Ja, heerlijk! Ik voel me ook gelijk een stuk beter.

@Petra - Katja heeft nog zo'n vijftien weken te gaan. Bij elkaar krijgt ze er twintig. New Jersey is een heel goede staat wat dat betreft.

@Anja - Daar ben ik ook heel blij om!

@Carla - Ja, het zwembad gaat zaterdag open.

@Wil - Toch grappig. Hier vinden we New Jersey te doen, maar regelmatig Amsterdam - Parijs rijden had ik toch wel echt ver gevonden vroeger.

Reny zei

Heerlijk voor jullie dat jullie tijd konden doorbrengen met het jonge gezin. Thuiskomen is altijd heerlijk!.

Ik ben blij voor jullie dat het niet meer lang duurt voordat jullie de (klein)kinderen weer kunnen zien, genieten !

Tineke zei

wat heerlijk dat Nico zo'n rustige baby is. Ik zie de oog opslag van Rick bij hem.